Κόντε : «Είμαστε ακόμα ζωντανοί»

Κόντε : «Είμαστε ακόμα ζωντανοί»

Η Ίντερ επικράτησε της Γκλάντμπαχ χθες το βράδυ (1/12) με 3-2 και παρέμεινε ζωντανή στο παιχνίδι πρόκρισης στους «16» του Champions League.

Η Ιντερ νίκησε χθες στη Γερμανία την Γκλάντμπαχ με 3-2 και έμεινε «ζωντανή» στην προσπάθεια πρόκρισης στα νοκ άουτ ματς του Champions League.

Η πρώτη νίκη των «νερατζούρι» στο 2ο γκρουπ, σε συνδυασμό με τη νίκη της Σαχτάρ επί της Ρεάλ (2-0), έφεραν πλήρη ανατροπή των δεδομένων και την επόμενη εβδομάδα θα κριθούν τα πάντα σε Μαδρίτη (Ρεάλ-Γκλάντμπαχ) και Μιλάνο (Ιντερ-Σαχτάρ Ντόνετσκ).

Η Μπορούσια έχει 8 βαθμούς, Σαχτάρ και Ρεάλ από 7, ενώ στους 5 ανέβηκε η Ιντερ. Ο τεχνικός της ομάδας του Μιλάνου, Αντόνιο Κόντε, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του:

«Αξίζαμε τη νίκη. Αν δεν είσαι αληθινή ομάδα, τεχνικά αλλά και σε θέμα χαρακτήρα, δεν μπορείς να έρθεις εδώ και να κερδίσεις. Μπορούσαμε να αποφύγουμε την αγωνία, αλλά η Μπορούσια είναι δυνατή ομάδα, κατά την άποψη μου η καλύτερη στον όμιλο.

Είμαστε ακόμα ζωντανοί, αυτό είναι το σημαντικό. Με αυτή την πνευματική δύναμη, γινόμαστε πρόβλημα για τους αντιπάλους μας. Λέω στους παίκτες να βελτιωθούν ατομικά ώστε να βελτιωθεί η ομάδα. Η ισοφάριση παραλίγο να μας τελειώσει από πλευράς ηθικού, αλλά καταφέραμε να βρούμε το δρόμο μας προς τη νίκη.»

Από την πλευρά του ο Βέλγος επιθετικός της Ίντερ, Ρομέλου Λουκάκου αρνήθηκε τον ρόλο του ηγέτη, σχολιάζοντας με νόημα: «Είμαι ένας από τους 25 παίκτες της ομάδας. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν περισσότερη εμπειρία από εμένα. Θέλω απλώς να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει, αυτό είναι το μόνο κίνητρό μου σε καθημερινή βάση.

Είμαι χαρούμενος που παίζω με όλους αυτούς τους παίκτες, παίζω το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου εδώ και 1,5 χρόνο. Και πρέπει να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή. Προχωρούμε, αλλά στο 3-1 αυτό το παιχνίδι έπρεπε να είχε τελειώσει.

Όμως σκόραραν και σταθήκαμε τυχεροί που το γκολ για το 3-3 ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Πρέπει να βελτιωθούμε, ελπίζω ότι αυτή η νίκη θα δώσει δύναμη στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ