Κράσνονταρ – Ρεν 1-0 (vid)

Κράσνονταρ – Ρεν 1-0 (vid)

O Μάρκους Μπεργκ πέτυχε το μοναδικό γκολ του ματς και η Κράσνονταρ με το 1-0 επί της Ρεν σφράγισε την ευρωπαϊκή συνέχεια της στη σεζόν.

Η πρώτη και μοναδική έως τώρα νίκη της Κράσνονταρ στους ομίλους του Champions League, αποδεικνύεται αρκετή για να σφραγίσει τη συνέχεια της στο Europa League. Διότι το 1-0 υπέρ της Ρεν ανεβάζει τη ρωσική ομάδα στην τρίτη θέση και στους τέσσερις βαθμούς αντί ενός του αντιπάλου της

Επιπλέον, στην πρεμιέρα στη Γαλλία, η Κράσνονταρ είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 και υπερέχει και στην ισοβαθμία… Κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχουν πιθανότητες ανατροπής της βαθμολογίας στο φινάλε των ομίλων την επόμενη εβδομάδα.

Επιπλέον, επειδή οι δύο πρώτες θέσεις έχουν κριθεί, τα ματς θα έχουν καθαρά τυπικό χαρακτήρα…

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Μάρκους Μπεργκ στο 72′. Ο Σουηδός στράικερ έφυγε στον κενό χώρο μετά από μπαλιά του Σίλβα, κέρδισε τον αμυντικό της Ρεν στο τζαρτζάρισμα και με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Σαφόνοβ, Σμολνίκοβ, Μαρτινόβιτς, Κάιο, Ραμίρες, Φιλένα, Καμπελά, Γκαζίνσκι, Βάντερσον (66’ Σουλεϊμάνοβ), Κλάεσον, Μπεργκ (90’ Άρι)

ΡΕΝ: Σαλίν, Τρουφέρ, Νιαμσί, Ντα Σίλβα, Τραορέ, Ενζονζί, Καμαβινγκά (82’ Τάιτ), Λεά Σιλικί (65’ Γκρενιέ), Ντόκου, Μπουριζό (73’ Γκμποό), Ουνού (65’ Νιάνγκ)

Δείτε το γκολ του Μάρκους Μπεργκ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ