Σεβίλλη – Τσέλσι 0-4

Σεβίλλη – Τσέλσι 0-4

Ο Ολιβιέ Ζιρού σκόραρε κατά ριπάς και οι «μπλε» και διέλυσαν τους Σεβιγιάνους, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση.

Τυπική διαδικασία θα είναι η έκτη αγωνιστική για τον πέμπτο όμιλο του Champions League, μετά τα αποτελέσματα της Τετάρτης (2/12)… Η κατάταξη διαμορφώθηκε οριστικά και αμετάκλητα και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει…

Μετά την κατοχύρωση της τρίτης θέσης από την Κράσνονταρ και την παραμονή της Ρεν στην τελευταία θέση, η Τσέλσι εξασφάλισε την κορυφή επικρατώντας 4-0 της Σεβίλλης στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Η Τσέλσι έχει 13 βαθμούς, 3 περισσότερους από τη δεύτερη Σεβίλλη που έχει 10 και μαζί θα προκριθούν στους «16» του Champions League.

Όμως, λόγω του 0-0 στο Λονδίνο, η Τσέλσι υπερτερεί στην ισοβαθμία και δεν πρόκειται να χάσει την πρώτη θέση, ότι και να γίνει στο φινάλε των ομίλων.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Ολιβιέ Ζιρού. Ο Γάλλος στράικερ πέτυχε καρέ τερμάτων και οδήγησε την Τσέλσι στον θρίαμβο. Μία καταπληκτική επίδοση που επιτεύχθηκε από τον τρίτο στην ιεραρχία στράικερ του «μπλε» ρόστερ…

Ο Ζιρού άνοιξε το σκορ στο 8’ με πλασέ, ενώ με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το 0-2 στο 54’. Στο 74’ ο 34χρονος επιθετικός άλλαξε ρεπορτόριο, σκοράροντας με κεφαλιά το 0-3 και έκλεισε το… λογαριασμό στο 82’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε μαρκάρισμα του 82’.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Αλφόνσο Παστόρ, Σέρχι Γκόμεθ, Ρεκίκ, Γκουντέλι, Ντιέγκο Κάρλος, Νάβας (60’ Κουντέ), Ράκιτιτς (75’ Τόρες), Βάσκες (65’ Μουνίρ), Ιντρίσι (60’ Οκάμπος), Όσκαρ Ροντρίγκες (60’ Χορδάν), Εν Νεσιρί

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν, Έμερσον, Χάντσον Οντόι, Ζορζίνιο (85’ Γκίλμουρ), Αθπιλικουέτα, Κόβατσιτς (66’ Μάουντ), Χάβερτς (66’ Ζιγές), Πούλισικ (66’ Καντέ), Ζιρού (85’ Βέρνερ).  

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ