Τα βλέμματα στραμμένα σε Λειψία και Βαρκελώνη (pic)

Τα βλέμματα στραμμένα σε Λειψία και Βαρκελώνη (pic)

Η 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League αρχίζει απόψε (08/12) με το ενδιαφέρον να είναι έντονο στο παιχνίδι της Λειψία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και στην μάχη των Μέσι-Ρονάλντο...

Η φάση των ομίλων του Champions League φτάνει στο τέλος της και μερικές ομάδες έχουν μία τελευταία ευκαιρία για να συνεχίσουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τον Φεβρουάριο. Η αρχή της 6ης αγωνιστικής είναι απόψε (08/12) και όλα τα βλέμματα στρέφονται στο παιχνίδι της Λειψία κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάινεντ, την ίδια στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι κοντράρεται και πάλι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι της Γερμανίας (22:00), οι «ταύροι» θέλουν να πάρουν τη νίκη απέναντι στο σύνολο του Σόλκσιερ για να «κλειδώσουν» μία θέση στους «16» της διοργάνωσης. Την ίδια στιγμή, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενείται στην Τουρκία από την Μπασακσεχίρ, όπου με νίκη ή ισοπαλία περνάει στην επόμενη φάση. Να θυμίσουμε πως Λειψία, Γιουνάιτεντ και Παρί έχουν 9 βαθμούς και τα πάντα είναι ανοιχτά.

Ενδιαφέρον για πρόκριση έχει και το ματς της Ρώμης ανάμεσα στη Λάτσιο και την Μπριζ. Συγκεκριμένα, ο ιταλικός σύλλογος έχει το προβάδισμα και θέλει νίκη ή ισοπαλία για να πάρει το πολυπόθητο «εισιτήριο». Από την άλλη με νίκη των Βέλγων, προκρίνονται εκείνοι στους «16». Το άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Ζενίτ είναι αδιάφορο βαθμολογικά, με τους Βεστφαλούς να θέλουν να διασφαλίσουν την πρώτη θέση.

Ραντεβού με την ιστορία έχει το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους στην Βαρκελώνη. Όχι μόνο για την πρώτη θέση αλλά και για την «μάχη» ανάμεσα σε Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι δύο αστέρες είναι ξανά αντίπαλοι μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου από την Ρεάλ Μαδρίτης και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελα να δουν τους δύο άσσους για ακόμη μία φορά αντίπαλους.

Από εκεί και πέρα, στον ίδιο όμιλο με την Μπάρτσα και τη Γιούβε, Ντιναμό Κιέβου και Φερεντσβάρος είναι ισόβαθμες και θα διεκδικήσουν μία θέση στο Europa League. Τέλος, στον 5ο όμιλο είναι όλα ξεκάθαρα, καθώς η Τσέλσι τερμάτισε πρώτη, ακολουθεί η Σεβίλλη, στο Europa League η Κρασνοντάρ και η Ρεν είναι εκτός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

5ος Όμιλος
Ρεν-Σεβίλλη 22:00
Τσέλσι-Κράσνονταρ 22:00
Βαθμολογία: Τσέλσι 13, Σεβίλλη 10, Κράσνονταρ 4, Ρεν 1

6ος Όμιλος
Λάτσιο-Κλαμπ Μπριζ 19:55
Ζενίτ-Ντόρτμουντ 19:55
Βαθμολογία: Ντόρτμουντ 10, Λάτσιο 9, Κλαμπ Μπριζ 7, Ζενίτ 1

7ος Όμιλος
Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους 22:00
Ντιναμό Κιέβου-Φερεντσβάρος 22:00
Βαθμολογία: Μπαρτσελόνα 15, Γιουβέντους 12, Ντιναμό Κιέβου 1, Φερεντσβάρος 1

8ος Όμιλος
Παρί Σεν Ζερμέν-Μπασακσεχίρ 22:00
Λειψία-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 22:00
Βαθμολογία: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 9, Παρί 9, Λειψία 9, Μπασακσεχίρ 3

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ