«Εύθραυστος συναισθηματικά ο Κολτέσκου, είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει» (pic)

«Εύθραυστος συναισθηματικά ο Κολτέσκου, είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει» (pic)

Ο 4ος διαιτητής του Παρί - Μπασακσεχίρ που έκανε ρατσιστικό σχόλιο στον Πιερ Γουεμπό έχει περίεργες ιστορίες στη ζωή του, όπως αποκάλυψε Ρουμάνος δημοσιογράφος.

O Σεμπαστιάν Κολτέσκου είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων λογω του ρατσιστικού σχολίου που έκανε στον Πιερ Γουεμπό στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπασακσεχίρ που προκάλεσε την αποχώρηση των Τούρκων και τη διακοπή του ματς στο 18ο λεπτό.

Σύμφωνα με τον Ρουμάνο δημοσιογράφο Εμανουέλ Ρόσου, ο Κολτέσκου έχει περίεργες ιστορίες από τη ζωή του, ενώ και σαν διαιτητής έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο και όχι για καλού λόγους. Πιο συγκεκριμένα, ο 4ος ρέφερι του Παρί – Μπασακσεχίρ είναι ένα άτομο συναισθηματικά «εύθραυστο», ο οποίος μάλιστα είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει δύο φορές, πριν από 12 χρόνια, μία υπόθεση που είχε προκαλέσει αναταραχή στην Ρουμανία.

Ήταν το 2008 όταν ο ίδιος είχε υποβιβαστεί ως διαιτητής στην Ρουμανία, ενώ αντιμετώπιζε και προβλήματα στον γάμο του, ο οποίος έληξε το 2007. Ο Κολτσέσκου προσπάθησε να πέσει από τον τρίτο όροφο του σπιτιού του και τον σταμάτησαν ορισμένοι γείτονες που άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα του.

Όσον αφορά τις διαιτητικές του ικανότητες, δύο εβδομάδες πριν, στις 23 Νοεμβρίου είχε βρεθεί πάλι στο επίκεντρο με την διαιτησία του στον αγώνα της Γκαζ Μέταν με την Στεάουα, με έναν πρώην διαιτητή τον Αντριάν Πορουμπιού να δηλώνει πως η καριέρα του Κολτέσκου είναι γεμάτη από… σκοτεινά σημεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ