Ζιουλί για Εμπαπέ : «Η μοίρα του δεν είναι να γίνει ένας νέος Μέσι»

Ζιουλί για Εμπαπέ : «Η μοίρα του δεν είναι να γίνει ένας νέος Μέσι»

Ο Λουντοβίκ Ζιουλί θεωρεί υπερβολικά τα όσα ακούγονται για τον Κιλιάν Εμπαπέ και τις συγκρίσεις που γίνονται με τον Λιονέλ Μέσι.

Το μυθικό χατ-τρικ που πέτυχε ο Κιλιάν Εμπαπέ στο Καμπ Νόου έχει αναγκάσει όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να μιλά για τον άσο της Παρί και παράλληλα έχει ανοίξει έναν μεγάλο κύκλο συζητήσεων για το μέλλον του Γάλλου επιθετικού. Ωστόσο, ο Λουντοβίκ Ζιουλί προτρέπει τον κόσμο να μην βιάζεται να συγκρίνει τον νεαρό άσο με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν συνιστά στα media να αφήσουν τον Εμπαπέ να αποδείξει μέσω της διάρκειας του πως μπορεί να γίνει ο νέος «βασιλιάς» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και να μην προτρέχουν.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Ηρεμήστε και προσέξτε να μην περιφρονείτε. Ο Μπαπέ θα γίνει σύντομα νικητής της Χρυσής Μπάλας, το γνωρίζουμε. Αλλά ακόμη χρειάζεται διάρκεια. Αυτά που έχει κάνει ο Λίο εδώ και 15 χρόνια δεν μπορούν να συγκριθούν με ένα χατ-τρικ, όσο εντυπωσιακό κι αν ήταν. Του εύχομαι να βαδίσει στα χνάρια του, αλλά θα πάρει αρκετό χρόνο.

Η μοίρα του Μπαπέ δεν είναι να γίνει ένας νέος Μέσι. Αλλά να γίνει ο Μπαπέ. Είναι ο διάδοχος των Κριστιάνο-Μέσι, αλλά μη βιάζεστε. Το να είσαι κορυφαίος, σημαίνει να διαρκείς στον χρόνο. Τον πιστεύω, αλλά μόνο ο χρόνος μπορεί να αποδείξει την αξία του. Αφήστε πρώτα να πάρει το Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ