Κέιν : «Τέλεια εμφάνιση, δείξαμε χαρακτήρα»

Κέιν : «Τέλεια εμφάνιση, δείξαμε χαρακτήρα»

Ο Χάρι Κέιν μίλησε για την ισοπαλία της Τότεναμ με τη Γιουβέντους και εμφανίστηκε ικανοποιημένος τόσο από την εμφάνιση της ομάδας του, όσο και από τον χαρακτήρα που έδειξε.

Ο Χάρι Κέιν ήταν πολύ ευχαριστημένος με το γκολ που πέτυχε και την ισοπαλία 2-2 της Τότεναμ στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους και υπογράμμισε πως η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα στο ματς.

Παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξος, εν όψει της ρεβάνς του Γουέμπλεϊ, όπου η αγγλική ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση, καθώς πλέον είναι το φαβορί μετά το αποτέλεσμα του πρώτους παιχνιδιού.

«Θα μπορούσαμε να τα έχουμε παρατήσει από τη στιγμή που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0 εκτός έδρας σε αυτή τη φάση του Champions League, όμως αυτό δείχνει τον χαρακτήρα της ομάδας», ανέφερε αρχικά ο Κέιν.

Στη συνέχεια, ο διεθνής Άγγλος επιθετικός υπογράμμισε: «Ήταν μια τέλεια εμφάνιση και ύστερα από αυτό αξίζαμε να επιστρέψουμε στο ματς. Οταν το βλέπεις, τα δύο εκτός έδρας γκολ είναι κάτι καλό ενόψει του αγώνα στο Wembley. Είχα μια ευκαιρία πριν το γκολ με μια κεφαλιά και έπρεπε να την έχω βάλει, όμως περίμενα την επόμενη. Μας έβαλα ξανά στο ματς και αυτό ήταν σημαντικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ