Όλα τα βλέμματα στο Τορίνο, μεγάλη «μάχη» και στη Βεστφαλία

Όλα τα βλέμματα στο Τορίνο, μεγάλη «μάχη» και στη Βεστφαλία

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Πόρτο και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 του πρώτου αγώνα, ενώ η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Σεβίλλη και θέλει να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-2 από το πρώτο ματς στην Ανδαλουσία.

Με τους αγώνες ρεβάνς για την φάση των «16» συνεχίζεται το προσεχές διήμερο το Champions League. Η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί αναμφίβολα στο Τορίνο, όπου η Γιουβέντους θα υποδεχθεί την Πόρτο και θα επιχειρήσει ν’ ανατρέψει την ήττα με 2-1 που γνώρισε στην Πορτογαλία από τους Δράκους του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Όσον αφορά το έτερο παιχνίδι της βραδιάς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με το «1,5 πόδι» στην επόμενη φάση βρίσκεται και η Ντόρτμουντ, που θα φιλοξενήσει την Σεβίλλη, έχοντας ως «προίκα» την νίκη της με 3-2 στο πρώτο ματς.

Στα αυριανά παιχνίδια, η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να πάρει το «εισιτήριο» σε βάρος της Μπαρτσελόνα, δεδομένου ότι επικράτησε στην Βαρκελώνη με το εμφατικό 4-1 χάρη στο εντυπωσιακό χατ-τρικ του Κιλιάν Μπαπέ. Παράλληλα, η Λίβερπουλ, η οποία διανύει περίοδο παρατεταμένης αγωνιστικής κάμψης, αντιμετωπίζει στην Βουδαπέστη την Λειψία, αλλά λογικά δεν θ’ αντιμετωπίσει πρόβλημα, καθώς νίκησε στον πρώτο αγώνα με 2-0.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 9 Μαρτίου (22:00)

Γιουβέντους – Πόρτο (1-2)
Ντόρτμουντ – Σεβίλλη (3-2)

Τετάρτη 10 Μαρτίου (22:00)

Λίβερπουλ – Λειψία (2-0)
Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα (4-1)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ