«Σφραγίζει» την πρόκριση η Μπάγερν – «Μάχη» στο Στάμφορντ Μπριτζ! (vids)

«Σφραγίζει» την πρόκριση η Μπάγερν – «Μάχη» στο Στάμφορντ Μπριτζ! (vids)

Απόψε θα μάθουμε τις δύο τελευταίες ομάδες των προημιτελικών του Champions League. Η μία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι η Μπάγερν. Η άλλη... παίζεται.

Η φάση των «16» του Champions League ολοκληρώνεται! Ήδη ξέρουμε τις 6 από τις 8 ομάδες που θα αγωνιστούν στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Πρόκειται για τις Ντόρτμουντ, Πόρτο, Παρί Σεν Ζερμέν, Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι. Και μένουν άλλες δύο…

Απόψε λοιπόν, βράδυ Τετάρτης (17/3, 22:00), θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο και Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης. Για το πρώτο ζευγάρι δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πούμε. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας και Ευρώπης έχει νικήσει τη Λάτσιο με σκορ 4-1 στη Ρώμη και θα πρέπει να συμβεί ένα ποδοσφαιρικό… θαύμα για να αποκλειστεί. Το να νικήσει η ιταλική ομάδα 4-0 στο Μόναχο, αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Θυμηθείτε τι είχε γίνει στο πρώτο ματς:

Στο άλλο ζευγάρι, τα πράγματα είναι σαφώς διαφορετικά. Η Τσέλσι στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Wanda Metropolitano» με σκορ 1-0, χάρη στην καταπληκτική γκολάρα του Ολιβιέ Ζιρού με ανάποδο ψαλιδάκι.

Αν υπήρχε κόσμος στα γήπεδα, θα λέγαμε πως αυτό το γκολ έχει δώσει πολύ μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στην Τσέλσι. Ωστόσο, πλέον δεν ισχύει αυτό. Δεν υπάρχουν έδρες και δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε την Ατλέτικο μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» να νικάει με 1-0 και να στέλνει το ματς στην παράταση ή να επικρατήσει 2-1 και να πάρει εκείνη την πρόκριση.

Όπως και να ‘χει, ουσιαστικά απόψε περιμένουμε να μάθουμε την 8η και τελευταία ομάδα των προημιτελικών. Διότι η Μπάγερν σκέφτεται ήδη τη συνέχειά της στη διοργάνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ