Ζιντάν : «Ολοκληρωμένη ομάδα η Λίβερπουλ, σπουδαίος προπονητής ο Κλοπ»

Ζιντάν : «Ολοκληρωμένη ομάδα η Λίβερπουλ, σπουδαίος προπονητής ο Κλοπ»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποθέωσε τον Γιούργκεν Κλοπ ενόψει του πρώτου προημιτελικού της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λίβερπουλ, τονίζοντας πως οι «κόκκινοι» είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται απόψε (22:00) τη Λίβερπουλ στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Champions League, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να αποθεώνει τον Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη τύπου, ενώ σχολίασε πως οι «κόκκινοι» είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα.

Ο προπονητής των Μαδριλένων δήλωσε πως ο Κλοπ είναι ένας σπουδαίος προπονητής με εμπειρία στους πάγκους, τονίζοντας ότι και ο ίδιος έχει μάθει τακτικές από εκείνον.

«Είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Έχει εμπειρία και έχει δουλέψει πολύ. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο. Είδα όλες τις τακτικές του και πολλά πράγματα από το παιχνίδι του. Δεν πρόκειται να τον αντιγράψω, όμως μπορείς να μάθεις και εγώ έμαθα από εκείνον», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός, ενώ στη συνέχει πρόσθεσε ενόψει του αγώνα:

«Εμπιστεύομαι πολύ την ομάδα μου. Αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Αυτή η ομάδα τα πηγαίνει πολύ καλά και αυτό είναι τόσο καλό για την ομάδα και τον σύλλογο. Η Λίβερπουλ είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα. Είναι ένα πολύ δυνατό και συμπαγές σύνολο. Παίζουν ως ομάδα και έχουν τρεις πολύ καλούς επιθετικούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ