Ποκετίνο : «Η Μπάγερν θα μας κάνει να υποφέρουμε στη ρεβάνς»

Ποκετίνο : «Η Μπάγερν θα μας κάνει να υποφέρουμε στη ρεβάνς»

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο απέφυγε να θριαμβολογήσει για το διπλό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Πολλοί θεωρούν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν «κλείδωσε» την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League με τη νίκη στο Μόναχο, αλλά ο Μαουρίσιο Ποκετίνο έχει αντίθετη άποψη.

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Γαλλίας χτύπησε… καμπανάκι για τη Μπάγερν, λέγοντας ότι θα κάνει την ομάδα του να υποφέρει στη ρεβάνς:

«Υποφέραμε, ήταν ένας δύσκολος αγώνας ενάντια σε μια μεγάλη ομάδα, τους πρωταθλητές Ευρώπης. Οι παίκτες βοήθησαν ο ένας τον άλλο, είχαμε λίγη τύχη, κάτι που είναι απαραίτητο σε αυτούς τους αγώνες. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με το μικρό πλεονέκτημα που έχουμε. Αυτή είναι η αξία της ομάδας, ο ιός έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο και άλλαξε τη ζωή μας. Μπορούν να συμβούν δύσκολες καταστάσεις.

Ο Μπαπέ έχει την ικανότητα και την ταχύτητα να παίζει αυτό το είδος παιχνιδιού και μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός επιθετικός, στα πλάγια, ως δεύτερος επιθετικός. Έχει θετική στάση και αν τη διατηρήσει μπορεί να παίξει σε οποιονδήποτε ρόλ. Η Μπάγερν θα μας κάνει να υποφέρουμε και δεν θα είναι εύκολο. Ελπίζουμε να έχουμε καλύτερη απόδοση με ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, όμως ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουμε στο Παρίσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ