Το trollάρισμα του αιώνα από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ!

Το trollάρισμα του αιώνα από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ!

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που ταξίδεψαν στο Ντόρτμουντ, έκαναν... κορεό εκτός έδρας και σήκωσαν πανό για τους οπαδούς της γερμανικής ομάδας.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ προκάλεσαν τους αντίστοιχους της Ντόρτμουντ στο παιχνίδι των δύο ομάδων για το Champions League. Οι περίπου δύο χιλιάδες Κύπριοι που ταξίδεψαν στο «Signal Iduna Park», όχι μόνο δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό κορεό (εκτός έδρας!) στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ, αλλά σήκωσαν και πανό με άμεση αναφορά στο περίφημο πέταλο των οπαδών της γερμανικής ομάδας.

«Smash the Wall – Destroy them All» (σ.σ. Διαλύστε το Τείχος – Καταστρέψτε τους όλους), έγραφε χαρακτηριστικά το πανό.

Το μήνυμα αφορά στο «Κίτρινο Τείχος». Τη μεγαλύτερη εξέδρα οργανωμένων οπαδών στην Ευρώπη. Γεμίζει σε κάθε παιχνίδι της γερμανικής ομάδας προκαλώντας αίσθηση και δέος, καθώς, όντως μοιάζει σαν τείχος. Η γωνία της κερκίδας είναι τόσο μεγάλη σε σχέση με το γήπεδο, που νομίζει κανείς πως είναι κάθετη αν την κοιτάξει από απέναντι εξέδρα!

Οπως και να ‘χει, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ κατάφεραν να αφήσουν το στίγμα τους και η έμπνευσή τους κάνει τον γύρο του κόσμου από το βράδυ της Τετάρτης. Εξάλλου, πρόκειται για ένα ανεπανάληπτο πικάρισμα στους αντίπαλους οπαδούς. Και μάλιστα… μέσα στο σπίτι τους. Θαρραλέοι, αν μη τι άλλο!

Αποτέλεσμα εικόνας για yellow wall dortmund

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ