Φονσέκα : «Μπορούσαμε να νικήσουμε με μεγαλύτερο σκορ»

Φονσέκα : «Μπορούσαμε να νικήσουμε με μεγαλύτερο σκορ»

Ο προπονητής της Σαχτάρ Ντόνετσκ υποστήριξε ότι η ομάδα του μπορούσε να νικήσει με μεγαλύτερο σκορ τη Ρόμα.

Ικανοποιημένος από τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Ρόμα, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» του Champions League, αλλά και την απόδοση των παικτών του, εμφανίστηκε ο προπονητής της Σαχτάρ, Πάουλο Φονσέκα.

«Είχαμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και ήμασταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία για γκολ. Είμαι ευχαριστημένος με το πώς οι παίκτες μου εφάρμοσαν τις οδηγίες μου», είπε ο Πορτογάλος, γεννημένος στην Μοζαμβίκη προπονητής της Σαχτάρ. «Μετά το ημίχρονο παίξαμε για να κερδίσουμε, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ και σίγουρα η Ρόμα θα πρέπει να ευχαριστήσει τον τερματοφύλακα της, ο οποίος έκανε εκπληκτικές επεμβάσεις», πρόσθεσε.

«Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις ενάντια σε ιταλικές ομάδες, ειδικά επειδή είναι πολύ οργανωμένες αμυντικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για την υπέροχη στήριξή τους σε όλο το τουρνουά. Αισθανόμαστε πραγματικά την αγάπη των φιλάθλων μας», συμπλήρωσε.

«Ο Κριστόφ, που τραυματίστηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μετά από τις πρώτες εξετάσεις μπορώ να πω ότι θα μείνει έξω για μερικές εβδομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ