«Κλειδώνει» για Πορτογαλία ο τελικός του Champions League

«Κλειδώνει» για Πορτογαλία ο τελικός του Champions League

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η διεξαγωγή του τελικού του Champions League στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στο «Ντραγκάο» της Πόρτο.

Μόνο τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για να γίνει επίσημη η διεξαγωγή του μεγάλου τελικού της 29ης του μηνός στο Οπόρτο. Σύμφωνα με τα περισσότερα αγγλικά Μέσα, ο τελικός του Champions League θα γίνει τελικά στην Πορτογαλία και όχι στην Αγγλία.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η UEFA αποφάσισε τελικά να μεταθέσει τον μεγάλο τελικό του Champions League στην Πορτογαλία, καθώς η βρετανική κυβέρνηση δεν δέχτηκε να δώσει το «πράσινο» φως για μία εξαίρεση των μέτρων για όσους χρειαστούν να δώσουν το «παρών» στο Γουέμπλεϊ.

Έτσι, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην έδρα της Πόρτο, στο «Ντραγκάο», με τον αριθμό των φιλάθλων που θα βρεθούν στο γήπεδο να παραμένει άγνωστος. Η UEFA πάντως φέρεται να επιθυμεί να δώσει 20.000 εισιτήρια, κάτι που ωστόσο δεν έχει «κλειδώσει» ακόμη, καθώς οι Times κάνουν λόγο για 6.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ