Οι εντυπωσιακές WAGs των παικτών της Τσέλσι έκλεψαν την παράσταση στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Champions League (pics+vids)

Οι εντυπωσιακές WAGs των παικτών της Τσέλσι έκλεψαν την παράσταση στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Champions League (pics+vids)

Η Τσέλσι κατέκτησε το φετινό Champions League, με τους παίκτες της να πανηγυρίζουν έξαλλα μετά τη λήξη παρέα με τις συζύγους και τα παιδιά τους. Δείτε απολαυστικές φωτογραφίες με τις WAGs των παικτών.

Η Τσέλσι αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης για δεύτερη φορά στην ιστορία, καθώς επικράτησε με 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Champions League, που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στο «Ντραγκάο» του Πόρτο.

Χάρη στο τέρμα του Κάι Χάβετζ, οι Λονδρέζοι σήκωσαν το βαρύτιμο τρόπαιο και όπως ήταν λογικό, άπαντες στο στρατόπεδο των «μπλε» πανηγύρισαν έξαλλα μετά τη λήξη του ματς.

Στο… πάρτι που στήθηκε μετά την απονομή, οι παίκτες δεν ήταν μόνοι τους, καθώς τους συνόδευσαν οι εντυπωσιακές WAGs μαζί με τα παιδιά τους.

Φυσικά σε πρώτο πλάνο βρέθηκε ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του τελικού, Χάβερτζ, ο οποίος δεν σταματούσε να πανηγυρίζει μαζί με τη σύντροφό του, Σοφία, σηκώνοντας το τρόπαιο.

Ακολούθησε ο Κόβασιτς με την εντυπωσιακή Ιζαμπέλ, ο Βέρνερ με την Τζούλια, ο Τιάγκο Σίλβα με την Ιζαμπέλ και τα παιδιά του, ο Αθπιλικουέτα με την Αντριάνα, ακόμη και ο Τόμας Τούχελ με την σύζυγό του, Σίσι, και τα παιδιά του. Όλοι χαμογελαστοί στον φακό και φυσικά φορώντας μπλε!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από τις απολαυστικές στιγμές των WAGs των παικτών της Τσέλσι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ