Εκτός Champions League η Ομόνοια

Εκτός Champions League η Ομόνοια

Η Ομόνοια ηττήθηκε με 1-0 από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κύπρο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και με συνολικό σκορ 3-0 αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης - Στον 3ο προκριματικό του Europa League οι Κύπριοι.

Δεν κατάφερε να προκριθεί στον επόμενο γύρο του Champions League η Ομόνοια, η οποία ηττήθηκε με 1-0 στη Λευκωσία από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και με συνολικό σκορ 3-0 αποχαιρέτησε τη διοργάνωση από τον 2ο προκριματικό γύρο.

Η κυπριακή ομάδα το πάλεψε κόντρα στους Κροάτες, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Λιβάκοβιτς. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Μενάλο με κεφαλιά στο 78′.

Πλέον, η Ομόνοια θα συνεχίσει τη φετινή της πορεία στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Φλόρα Ταλίν, η οποία ηττήθηκε για δεύτερη φορά από τη Λέγκια.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Μάλμε ήρθε ισόπαλη (2-2) με την Ελσίνκι αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό, με την Ελσίνκι να πηγαίνει στα προκριματικά του Europa League όπου θα περιμένει τον ηττημένο του ζευγαριού Νέφτσι Μπακού – Ολυμπιακός. Τέλος, η Φερεντσβάρος πήρε την πρόκριση επί της Ζαλγκίρις με συνολικό σκορ 5-1.

Οι επαναληπτικοί του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League:

Ομόνοια – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0-1
Ελσίνκι – Μάλμε 2-2
Φλόρα Ταλίν – Λέγκια Βαρσοβίας 0-1
Ζαλγκίρις Βίλνιους (Λιθουανία) – Φερεντσβάρος 1-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ