Ολυμπιακός: Η λίστα για τα παιχνίδια με την Λουντογκόρετς

Ολυμπιακός: Η λίστα για τα παιχνίδια με την Λουντογκόρετς

Ποιοι παίκτες δηλώθηκαν στη λίστα για τα παιχνίδια με την βουλγάρικη ομάδα, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με την Λουντογκόρετς, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, δήλωσε στην UEFA ο Ολυμπιακός.

Οι Γιαν Εμβιλά, Τικίνιο Σοάρες, Απόστολος Αποστολόπουλος είναι τα τρία νέα πρόσωπα, σε σχέση με τη λίστα που είχε δηλωθεί για τα παιχνίδια με την Νέφτσι Μπακού, με τους Νίκολα Τσούμιτς, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Αλγκασίμ Μπα να μένουν εκτός από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Στη λίστα που κατέθεσαν οι Πειραιώτες στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, μπορούν να κάνουν έως δύο αλλαγές, μέχρι και 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου παιχνιδιού. Ητοι μέχρι το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας (2/8).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η λίστα που δηλώθηκε από την ομάδα μας στην UEFA για τo 3o Προκριματικό Γύρο του UEFA Champions League.

Λίστα Α

Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ουσεϊνού Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Μάρκοβιτς, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά και Βρουσάι

Λίστα Β

Καραργύρης, Κασέμι, Κίτσος, Λιάτσος, Νικόλης, Ντόι, Σαπουντζής, Σουρλής, Σταμούλης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ