Ολυμπιακός – Δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα ο Ονιεκούρου

Ολυμπιακός – Δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα ο Ονιεκούρου

Ο Νιγηριανός εξτρέμ δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού – Εκτός ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον.

Στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς τέθηκε ο Χένρι Ονιεκούρου, με τον Νιγηριανό εξτρέμ το απόγευμα της Δευτέρας (2/8) να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Ο Αφρικανός winger ανακοινώθηκε το πρωί από τους πρωταθλητές και λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών στον Ρέντη και προπονήθηκε για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο Χένρι Ονιεκούρου, όπως είναι λογικό, δεν βρίσκεται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς για το πρώτο παιχνίδι με την Λουντογκόρετς (3/8, 22:00), για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά δηλώθηκε κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών.

Οι Ερυθρόλευκοι, όπως είχατε ενημερωθεί από to10.gr, είχαν δικαίωμα να κάνουν έως δύο αλλαγές, μέχρι 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου παιχνιδιού, με τον Νιγηριανό εξτρέμ να παίρνει τη θέση του Όγκμουντουρ Κρίστινσον. Ο 24άχρονος μεσοεπιθετικός δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό των Ερυθρόλευκων με τους Βούλγαρους, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Ραζγκράντ (10/8).

Όπως είχατε διαβάσει στο «10», ο Μαρτίνς θεωρεί ότι ο Χένρι Ονιεκούρου θα ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό και γι’ αυτό ήθελε πάση θυσία να τον έχει διαθέσιμο για τη ρεβάνς με τους Βούλγαρους. Μάλιστα, είχατε ενημερωθεί πως ο πιθανότερος για να βγει από τη λίστα ήταν ο Κρίστινσον, με τις εξελίξεις να επιβεβαιώνουν απόλυτα το ρεπορτάζ του «10».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ