Προς… Champions League ο Μπρούνο

Προς… Champions League ο Μπρούνο

Ο Μπρούνο αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Άρη και όπως όλα δείχνουν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Σερίφ Τίρασπολ που βρίσκεται μια ανάσα από τους ομίλους του Champions League

Μια ανάσα από το να υπογράψει στη Σερίφ Τίρασπολ βρίσκεται ο Μπρούνο ο οποίος εδώ και καιρό μετράει μέρες στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Άρη.

O Βραζιλιάνος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν βρισκόταν στα πλάνα του Άκη Μάντζιου και εξέταζε τις επιλογές που έχει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Φαίνεται πως αυτός θα είναι η Μολδαβία για λογαριασμό της Σερίφ Τίρασπολ του Δημήτρη Κολοβού και του Γιώργου Αθανασιάδη που βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του και η οποία είναι ένα βήμα μακριά από τους ομίλους του UEFA Champions League αφού στο πρώτο ματς των Playoffs της διοργάνωσης είχε επικρατήσει της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 3-0.

Έτσι, έπειτα από τρία χρόνια θητείας στην Ελλάδα (Ατρόμητος 2018-19, Ολυμπιακός 2019-21, Άρης 2021), ετοιμάζεται να αλλάξει παραστάσεις ενώ θα έχει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Μπρούνο δεν μακροημέρευσε στον Άρη ο οποίος τον απέκτησε από τον Ολυμπιακό το Φεβρουάριο του 2021. Με τους κιτρόμαυρους πρόλαβε να σημειώσει 17 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ