Play-Offs – Τα τελευταία εισιτήρια για τους «χρυσοφόρους» ομίλους (vids)

Play-Offs – Τα τελευταία εισιτήρια για τους «χρυσοφόρους» ομίλους (vids)

Τα play-offs του Champions League ολοκληρώνονται απόψε (22:00) με τρεις ομάδες να ψάχνουν τα τελευταία εισιτήρια για να μπουν στην κλήρωση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (26/8, 19:00). Η Σέριφ Τίρασπολ που ετοιμάζεται να γράψει ιστορία και δύο αμφίρροπες μονομαχίες.

Τα play-offs του Champions League ολοκληρώνονται απόψε στις 22:00, με τρία εισιτήρια να ψάχνουν κάτοχο ώστε να συμπληρωθεί το… παζλ των ομίλων της διοργάνωσης, με την κλήρωση να πραγματοποιείται την Πέμπτη 26 Αυγούστου στις 19:00 (MEGA).

Ήδη από χτες (24/8), Μπενφίκα, Γιουνγκ Μπόις και Μάλμε έκλεισαν θέση για τους «χρυσοφόρους» ομίλους.

Η Μπενφίκα, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο με τις καθοριστικές του επεμβάσεις, έμεινε όρθια (0-0) κόντρα στην Αϊντχόφεν και χάρη στο 2-1 του πρώτου ματς στην Πορτογαλία, πήρε την πρόκριση και έκανε… το χατίρι στον Ολυμπιακό. Κι αυτό διότι η πορτογαλική ομάδα έχει ψηλότερη βαθμολογία στο UEFA Ranking και αν συνέχιζε στο Europa League, θα δυσκόλευε κι άλλο το έργο των Πειραιωτών να βρεθούν στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας.

Η Γιουνγκ Μπόις θα βρεθεί στους ομίλους του Champions League για δεύτερη φορά στην ιστορία της, καθώς νίκησε τη Φερεντσβάρος με 3-2 εκτός έδρας (όπως είχε κάνει και στο πρώτο παιχνίδι). Στη Βουλγαρία η Λουντογκόρετς πήρε τη νίκη κόντρα στη Μάλμε με 2-1, όχι όμως και την πρόκριση, καθώς οι Σουηδοί είχαν νικήσει 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, και έτσι πήραν εκείνοι το εισιτήριο για τους ομίλους.

Ραντεβού με την ιστορία για τη Σέριφ, ανοιχτή η πρόκριση για Μπρόντμπι – Σάλτσμπουργκ και Σαχτάρ – Μονακό 

Έξι ομάδες διεκδικούν τα τρία τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους απόψε στις 22:00.

Η… ελληνική Σερίφ Τίρασπολ είναι έτοιμη να γράψει ιστορία με την πρώτη της συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, καθώς μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ μοιάζει απίθανο να αποκλειστεί.

Στο Ντόνετσκ η Σαχτάρ υποδέχεται τη Μονακό, με τους Ουκρανούς να φεύγουν με ένα πολύτιμο προβάδισμα από το «Louis II», επικρατώντας με 1-0 των Γάλλων, ενώ η Μπρόντμπι φιλοξενεί τη Σάλτσμπουργκ, με τους Αυστριακούς να κερδίζουν στο πρώτο ματς με 2-1 και να έχουν το πάνω χέρι όσον αφορά την πρόκριση.

Τα αποτελέσματα και το αποψινό πρόγραμμα των play-offs:

Φερεντσβάρος –Γιουνγκ Μπόις 2-3 (2-3)
Αϊντχόφεν – Μπενφίκα 0-0 (1-2)
Λουντογκόρετς – Μαλμε 2-1 (0-2)

Τετάρτη (25/08)

Μπρόντμπι – Σάλτσμπουργκ (1-2)
Σαχτάρ Ντόνετσκ- Μονακό (1-0)
Ντίναμο Ζάγκρεμπ – Σέριφ Τίρασπολ (0-3)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ