Έγραψε ιστορία η «ελληνική» Σέριφ – Άνετη πρόκριση για Σάλτσμπουργκ (vids)

Έγραψε ιστορία η «ελληνική» Σέριφ – Άνετη πρόκριση για Σάλτσμπουργκ (vids)

Η Σέριφ Τίρασπολ ήρθε ισόπαλη (0-0) με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και χάρη στο 3-0 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της - Άνετα προκρίθηκε η Σάλτσμπουργκ, η οποία επικράτησε και στο δεύτερο ματς της Μπρόντμπι (1-2).

Ιστορικές στιγμές ζει η Σέριφ Τίρασπολ, καθώς κατάφερε να πάρει πρόκριση στους ομίλους του Champions League, και γίνεται η πρώτη ομάδα από τη Μολδαβία που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Η… ελληνική Σέριφ κράτησε το 0-0 στο δεύτερο ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τον Γιάννη Αθανασιάδη να είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών, και χάρη στο 3-0 του πρώτου παιχνιδιού θα βρεθεί στην κλήρωση των ομίλων (26/8, 19:00).

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Τέοφιλ Κατρίν, Φράνιτς, Μοχαράμι (62’ Καστράτι), Ριστόβσκι, Ιβάνουσετς, Μίσιτς (84’ Γκόιακ), Όρσιτς (84’ Μενάλο), Μάιερ, Πέτκοβιτς, Τσοπ (69’ Γιούριτς).

Σέριφ Τίρασπολ: Αθανασιάδης, Κοστάντζα, Αρμπολέδα, Κριστιάνο, Ντουλάντο, Τιλ, Αντό, Τραορέ, Κολοβός (74’ Πέτρο), Καστανιέδα (58’ Γιανσανέ), Λουβανόρ (88’ Ράντελιτς).

Την πρόκρισή της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης πανηγύρισε και η Σάλτσμπουργκ, η οποία επικράτησε και στο δεύτερο ματς της Μπρόντμπι (1-2) και πήρε την πρόκριση με συνολικό σκορ 4-2.

Ο Σέσκο με δυνατό σουτ από κοντά έκανε το 0-1 στο 4′, ενώ στο 10′ έβγαλε ασίστ στον Άαρονσον, ο οποίος με κοντινό πλασέ σημείωσε το 0-2.

Το μόνο που κατάφερε η Μπρόντμπι ήταν να μειώσει σε 1-2 με την κεφαλιά του Μάξε στο 62′.

Μπρόντμπι: Χέρμανσεν, Μάξε, Τσιμπέ, Μπερκεϊέτ (59’ Χέντρικσεν), Μπρους, Φρέντρουπ (84’ Ρόστεντ), Ραντόσεβιτς, Γκρέβε (59’ Σλιμανέ), Μενσά (59’ Γκάμελμπι), Χέντλουντ (78’ Πάβλοβιτς), Ούρε

Σάλτσμπουργκ: Κεν, Βέμπερ, Ούλμερ, Κρίστενσεν, Σολέ, Αάρονσον (85′ Μπερνάρντο), Καμαρά (66’ Γιουνούζοβιτς), Ζάιβαλντ, Σούτσιτς, Σέσκο (71’ Οκαφόρ), Αντεγέμι (71’ Μπερίσα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ