Γκιουνές : «Πληρώσαμε ακριβά τα λάθη μας»

Γκιουνές : «Πληρώσαμε ακριβά τα λάθη μας»

Ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σενιόλ Γκιουνές έκανε δηλώσεις μετά τη χθεσινή νέα ήττα (1-3) από την Μπάγερν. Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του πλήρωσαν τα λάθη κόντρα στους Βαυαρούς, ενώ τόνισε ότι η η εμπειρία των παικτών της οδήγησε στο αποτέλεσμα. «Ακόμα και να μην νικούσαμε, θα ήμουνα χαρούμενος […]

Ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σενιόλ Γκιουνές έκανε δηλώσεις μετά τη χθεσινή νέα ήττα (1-3) από την Μπάγερν. Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του πλήρωσαν τα λάθη κόντρα στους Βαυαρούς, ενώ τόνισε ότι η η εμπειρία των παικτών της οδήγησε στο αποτέλεσμα.

«Ακόμα και να μην νικούσαμε, θα ήμουνα χαρούμενος εάν δεν χάναμε», δήλωσε ο προπονητής της Μπεσίκτας και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι είμαστε κατώτεροι από τον αντίπαλό μας. Αλλά στο τέλος, χάσαμε 3-1. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους φιλάθλους μας.

Μας υποστηρίζουν όταν είμαστε καλοί, αλλά το κάνουν επίσης όταν περνάμε δύσκολες στιγμές. Και τώρα, το έκαναν ξανά και αυτό μας βοήθησε πολύ από την αρχή μέχρι το τέλος. Κάθε ένας από τους παίκτες μου έκανε ό,τι μπορούσε. Η εμπειρία των αντιπάλων οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Πληρώσαμε ακριβά τα λάθη μας. Παίζοντας εναντίον Μπάγερν είναι μια ευκαιρία. Κάθε συνάντηση μας επιτρέπει να βελτιωνόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ