Κόντρα Κάραχερ, Νέβιλ για Μέσι-Ρονάλντο (vid)

Κόντρα Κάραχερ, Νέβιλ για Μέσι-Ρονάλντο (vid)

Τζέιμι Κάραγκερ και Φιλ Νέβιλ λογομάχησαν έντονα στη διάρκεια τηςεκπομπής τους στο «Sky Sports» για το ποιος εκ των Μέσι, Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος όλων.

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο κυριαρχούν στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα για περισσότερο από μια δεκαετία, με «εξωφρενικά» στατιστικά λαι αμφότεροι θέτουν υποψηφιότητα για τον τίτλου του καλύτερου παίκτη όλων των εποχών στο άθλημα.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα έχουν διχάσει το κοινό με αποτέλεσμα να δημιουυργηθούν δύο «αντίπαλα στρατόπεδα» με την ένταση για το debate να υπάρχει ανάμεσα και σε πρώην παίχτες, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τους Φιλ Νέβιλ και Τζέιμι Κάραγκερ.

Ο Nέβιλ κινείται στην πλευρά του Πορτογάλου και εξήγησε την επιλογή του:

«Αν ήσουν προπονητής και είχες μόνο μια αλλαγή για να κερδίσεις έναν αγώνα στα τελευταία δέκα λεπτά, ποιον παίκτη από όλη την ιστορία θα έβαζες; Για μένα θα ήταν ο Κριστιάνο! Μπορεί να σκοράρει με όλους τους τρόπους, με το δεξί, το αριστερό, με το κεφάλι, με πέναλτι, ακόμη και με φάουλ. Δείτε τους αριθμούς του! Πιστεύω πως είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που υπήρξε ποτέ. Είναι ο πιο ολοκληρωμένος» ανέφερ χαρακτηριστικά.

Ο Κάραγκερ από την πλευρά του θεωρεί κλάσης ανώτερο τον Αργεντινό:

«Ο Ρονάλντο ΔΕΝ είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών! Θα έλεγα πως είναι ο Μέσι. Δεν έχει σημασία πώς μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα. Ο Μέσι έχει καλύτερο ρεκόρ γκολ από τον Ρονάλντο, είναι πλέι μέικερ, κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο Πορτογάλος. Είναι δύο φοβεροί παίκτες, αλλά ο Μέσι κάνει πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί» απάντησε ο πρώην παίχτης της Λίβερπουλ.

Δείτε εδώ βίντεο με τη διαφωνία την ώρα της εκπομπής τους:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ