Ποκετίνο – «Χρειάζεται περισσότερη σταθερότητα»

Ποκετίνο – «Χρειάζεται περισσότερη σταθερότητα»

Στα προβλήματα που αντιμετώπισε η Παρί απέναντι στην Μπριζ, στάθηκε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, μετά την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε η Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπριζ, για την 1η αγωνιστική του Champions League.

«Δεν νομίζω ότι μας επεβλήθησαν, είχαμε την κατοχή, αλλά υπήρχαν σημεία του παιχνιδιού όπου ήταν καλύτεροι από εμάς», σχολίασε ο Αργεντινός προπονητής της γαλλικής ομάδας και συνέχισε:

«Αρχίσαμε το παιχνίδι καλά, είχαμε τον έλεγχο, αλλά μετά το πρώτο γκολ, λίγες ενέργειες τους έδωσαν τη δυνατότητα να το πιστέψουν, Νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι το αμυντικό παιχνίδι των επιθετικών, αλλά ότι πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί σε όλους τους τομείς. Είμαι ικανοποιημένος με την αμυντική τους δουλειά στο γήπεδο.

Το πρόβλημα δεν είναι εκεί, αλλά στο γεγονός ότι δεν ήμασταν αρκετά δυνατοί για έναν αγώνα Champions League. Δεχθήκαμε ένα γκολ που ήταν δύσκολο να αποδεχθούμε. Πρέπει να βελτιωθούμε και να βρούμε ισορροπία. Το έχω ξαναπεί, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του Μέσι. Εδειξε θέληση και προσαρμοστικότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ