Δώστε στην Σάλτσμπουργκ πέναλτι (Vids)

Δώστε στην Σάλτσμπουργκ πέναλτι (Vids)

Η Σάλτσμπουργκ είναι η μοναδική ομάδα στην ιστορία του Champions League που έχει κερδίσει τέσσερα πέναλτι σε δύο συνεχόμενους αγώνες.

Στα δύο πρώτα παιχνίδια τη Σάλτσμπουργκ για τους ομίλους του Champions League έχουν γίνει απίθανα πράγματα όσον αφορά τα πέναλτι που έχει κερδίσει η αυστριακή ομάδα.

Η Σάλτσμπουργκ μέχρι στιγμής έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης σχετικά με τα κερδισμένα πέναλτι που έχει στους πρώτους δύο αγώνες των ομίλων.

Για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του champions league η Σάλτσμπουργκ φιλοξενήθηκε από τη Σεβίλλη σε ένα ματς που θα μείνει στην ιστορία, καθώς στο πρώτο ημίχρονο δόθηκαν 4 πέναλτι από τον διαιτητή εκ των οποίων τα τρία ήταν για τους Αυστριακούς. Από το 13ο λεπτό έως το 36ο λεπτό της αναμέτρησης η Σάλτσμπουργκ κέρδισε τρία πέναλτι, ωστόσο όμως κατάφερε να ευστοχήσει μόνο στο δεύτερο.

Από την άλλη πλευρά στο 41ο λεπτό η Σεβίλλη κέρδισε πέναλτι το οποίο το μετουσίωσε σε γκολ ο Ιβάν Ράκιτιτς. Σίγουρα το συγκεκριμένο παιχνίδι θα μείνει στην ιστορία για τα τέσσερα πέναλτι που δόθηκαν σε ένα ημίχρονο.

Στην Σάλτσμπουργκ δεν αρκούσε μόνο το ρεκόρ των τεσσάρων πέναλτι σε ένα ημίχρονο αλλά ήθελε να σπάσει ακόμα ένα στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Έτσι λοιπόν και στον δεύτερο αγώνα στην Αυστρία αυτή τη φορά κόντρα στην Λιλ κέρδισε ακόμα ένα πέναλτι με το οποίο κιόλας άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό και έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Champions League που κερδίζει 4 πέναλτι σε δύο μόλις παιχνίδια.

Επιπλέον ο Καρίμ Αντεγέμι κατέγραψε και ένα προσωπικό ρεκόρ που δεν έχει καταφέρει κανένας άλλος παίκτης στο champions league μέχρι στιγμής.

Ο 19χρονος Γερμανός επιθετικός στα δύο πρώτα παιχνίδια της Σάλτσμπουργκ στους ομίλους έχει κερδίσει και τα τέσσερα πέναλτι για την ομάδα του. Από αυτά έχει αναλάβει την εκτέλεση των δύο και έχει καταφέρει να σκοράρει μόνο στο ένα πέναλτι απέναντι στην Λιλ.

\

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ