Σεβίλλη – Λιλ 1-2

Σεβίλλη – Λιλ 1-2

Η Λιλ πραγματοποίησε μια μεγάλη ανατροπή επικρατώντας εκτός έδρας της Σεβίλλης με σκορ 2-1 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Η Λιλ πήρε μια τεράστια εκτός έδρας νίκη με ανατροπή απέναντι στη Σεβίλλη επικρατώντας με σκορ 2-1, πλησιάζοντας την πρωτοπόρο Σάλτσμπουργκ που ηττήθηκε από την Βόλφσμπουργκ. Από την άλλη πλευρά οι Σεβιγιάνοι παραπαίουν βρισκόμενοι στην τελευταία θέση του ομίλου.

Παρότι το σύνολο του Χουλέν Λοπετέγκι προηγήθηκε, δεν κατάφερε να διατηρήσει το αποτέλεσμα και η έτσι η Λιλ ολοκλήρωσε μια μεγάλη ανατροπή που της δίνει ελπίδες για την πρωτιά.

Η Σεβίλλη ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Λούκας Οκάμπος. Έπειτα από γύρισμα από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Ράφα Μιρ που σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο Γκρμπιτς απέκρουσε, όμως ο Οκάμπος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο για να κάνει το 1-0. Στη συνέχεια η Λιλ ανέβασε ρυθμούς καταφέρνοντας να ισοφαρίσει λίγο πριν τη λήξη του 45λεπτου με τον Τζόναθαν Ντέιβις να ευστοχεί το σημείο του πέναλτι για το 1-1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους Γάλλους καθώς με τον Τζόναθαν Ικονέ να παίρνει την πάσα του Τσελίκ και να ολοκληρώνει την ανατροπή για το σύνολο του Ζοσελίν Γκουβερνέ. Όπως ήταν λογικό οι Ανδαλουσιανοί πίεσαν για να σκοράρουν το γκολ ισοφάρισης, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι παραπάνω, με τη Λιλ να παίρνει τη νίκη.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπουνού, Νάβας, Κουντέ, Κάρλος, Ακούνια, Ρέγκες, Ντιλένεϊ, Τόρες, Σούσο, Οκάμπος, Μιρ

ΛΙΛ: Γκρίμπιτς, Μανταβά, Φόντε, Ντζάλο, Τσελίκ, Αντρέ, Σάντσες, Ικονέ, Μπαμπά, Γουέα, Ντέιβιντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ