Ντιναμό Κιέβου – Μπάγερν Μονάχου 1-2

Ντιναμό Κιέβου – Μπάγερν Μονάχου 1-2

Χωρίς να πιάσει τρομερή απόδοση, η Μπάγερν Μονάχου έφυγε με το διπλό από το Κίεβο κόντρα στην Ντιναμό με σκορ 2-1, κάνοντας το 5x5 στο Champions League.

Δεν σταματά πουθενά η Μπάγερν Μονάχου! Οι Βαυαροί δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης στην αναμέτρηση με την Ντιναμό Κιέβου, όμως κατάφεραν να πετύχουν μια… επαγγελματική νίκη με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, κάνοντας το 5×5.

Το σύνολο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν βρήκε δύο γκολ στο πρώτο μέρος και στη συνέχεια έκανε διατήρηση δυνάμεων, με τους Ουκρανούς να μειώνουν στο τελικό 2-1 στο 70ο λεπτό, χωρίς όμως στη συνέχεια να πετύχουν το κάτι παραπάνω και να γίνουν η πρώτη ομάδα που κόβει βαθμούς από τη… γερμανική «μηχανή» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Μπάγερν ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο καθώς από το ξεκίνημα έψαχνε το γρήγορο γκολ που θα τις… έλυνε τα χέρια, και θα έκανε τη δουλειά πολύ πιο εύκολη. Κάτι τέτοιο το κατάφερε στο 14′ χάρη σε ένα πανέμορφο ψαλιδάκι του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Παβάρ έπιασε ένα συρτό σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο και στρώθηκε στον Πολωνό που επέλεξε αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο για να κάνει το 1-0.

Οι Βαυαροί δεν σταμάτησαν εκεί, χάνοντας και κάποιες άλλες ευκαιρίες, χωρίς όμως να βρουν εκ νέου τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτό συνέβη στο 42ο λεπτό με τον Κομάν που απλούστευσε τα πράγματα ακόμα περισσότερο για το σύνολο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, κάνοντας το 2-0, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ντιναμό ισορρόπησε την αναμέτρηση, εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως η Μπάγερν είχε κατεβάσει εμφανώς ρυθμούς, μιας και το 2-0 της επέτρεπε μια κάποια χαλάρωση. Ο σύλλογος από το Κίεβο κατάφερε να μειώσει στο 70′, με γκολ του Ντένις Γκάρμας για το 2-1, όμως στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω και έτσι οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το διπλό από το χιονισμένο Κίεβο.

Ντιναμό Κιέβου (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπούστσαν, Κετζιόρα (76’ Καραβάεβ), Ζαμπάρνι, Σιρότα, Μικολένκο, Σιντόρτσουκ, Σαπαρένκο, Τσιγκάνκοβ, Μπουγιάλσκι, Ντε Πένα (46’ Γκάρμας), Σκούριν (46’ Βιτίνιο)

Μπάγερν (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Παβάρ, Νιανζού (85’ Τίλμαν), Ερναντέζ (46’ Σαρ), Ντέιβις, Γκορέτσκα, Τολισό, Σανέ (88′ Ρίτσαρντς), Μίλερ, Κομάν (67’ Ρόκα), Λεβαντόφσκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ