Θριαμβευτικό διπλό και κορυφή για τη Λιλ (1-3) – Στο Europa League η Σεβίλλη (1-0, vids)

Θριαμβευτικό διπλό και κορυφή για τη Λιλ (1-3) – Στο Europa League η Σεβίλλη (1-0, vids)

Η Λιλ επικράτησε άνετα εκτός έδρας της Βόλφσμπουργκ (1-3) και ως πρώτη στους «16» του Champions League, ενώ η Σεβίλλη ηττήθηκε από τη Σάλτσμπουργκ με 1-0 και θα συνεχίσει στο Europa League, με τους Αυστριακούς να προκρίνονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Λιλ έφυγε με άνετη νίκη από τη Γερμανία, καθώς επικράτησε με 3-1 της Βόλφσμπουργκ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Έτσι, οι Πρωταθλητές Γαλλίας προκρίθηκαν ως πρώτοι με 11 βαθμούς, ενώ η γερμανική ομάδα τερμάτισε στην τελευταία θέση και έμεινε εκτός Ευρώπης.

Ο Γκιλμάζ άνοιξε τον δρόμο για την πρωτιά στο 11′, ο Ντέιβιντ στο 72′ σημείωσε το 0-2 και ο Γκόμες ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 78′, με τον Στέφεν στο 89′ να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστελς, Μπόρναουβ, Λακρουά, Οτάβιο ( 63’ Ρουσιγιόν), Βρανξ, Βάλντσμιντ (74’ Στέφεν), Εμπαμπού (63’ Μπακού), Γκιλαβογκί (74’ Ενμετσά), Άρνολντ, Γκέρχαρντ (46’ Λουκεμπάκιο), Βέγκχορστ.

ΛΙΛ: Γκρμπιτς, Ρεϊνίλντο, Μπότμαν, Φοντέ, Τσελίκ (83’ Ντζαλό), Αντρέ, Ρενάτο Σάντσες, Γκούντμουντσον (68’ Άνχελ Γκόμες), Ντέιβιντ, Ικονέ (83’ Γιαζιτσί), Μπουράκ Γιλμάζ (75’ Ονανά)

Σάλτσμπουργκ – Σεβίλλη 1-0

Η Σεβίλλη ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από τη Σάλτσμπουργκ και έτσι θα συνεχίσει τη φετινή της πορεία στο Europa League, ενώ οι Αυστριακοί πέρασαν στη φάση των «16» ως δεύτεροι με 10 βαθμούς για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στη Σάλτσμπουργκ, πέτυχε ο Οκαφόρ στο 50′.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κεν, Κρίστενσεν, Ονγκουενέ, Ούλμερ, Σολέ, Καμαρά, Αάρονσον, Ζάιβαλντ, Σούσιτς (75’ Καπάλντο), Οκαφόρ (84’ Ανταμού), Αντεγέμι (66’ Σέσκο)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Ντιέγκο Κάρλος, Ογκούστινσον (53’ Μιρ), Κουντέ, Μοντιέλ (68’ Ρεκίκ), Ράκιτιτς (68’ Τόρες), Φερνάντο, Χορδάν, Μουνίρ, Οκάμπος, Πάπου Γκόμες (68’ Όσκαρ)

Η Τελική βαθμολογία του 7ου ομίλου

1.Λιλ 11
2.Σάλτσμπουργκ 10
3.Σεβίλλη 6
4.Βόλφσμπουργκ  5

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ