Τσάβι – «Πρέπει να απαιτήσουμε πολλά περισσότερα από τον εαυτό μας»

Τσάβι – «Πρέπει να απαιτήσουμε πολλά περισσότερα από τον εαυτό μας»

Ο Τσάβι παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Μπάγερν στο Μόναχο, λέγοντας ότι είναι «πισωγύρισμα» για την ομάδα του να αγωνιστεί στο Europa League.

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε χθες (8/12) στο Μόναχο από την Μπάγερν (3-0) και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Champions League. Ο Τσάβι σε δηλώσεις του μετά το ματς παραδέχθηκε των ανωτερότητα της γερμανικής ομάδας και ζήτησε από τους παίκτες του να βγάλουν εγωισμό στο Europa League, τονίζοντας ότι όλοι τους πρέπει να απαιτήσουν πολύ περισσότερα από τον εαυτό τους.

«Η Μπάγερν ήταν καλύτερη, ανώτερη. Προσπαθήσαμε, πιέσαμε ψηλά για να τους πάρουμε την μπάλα. Στο πρώτο μέρος, θα έλεγα ότι είχαν περισσότερη κατοχή και μας είχαν υποτάξει. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Ξεκινά πλέον ένα νέο στάδιο για την Μπαρτσελόνα. Πρέπει να απαιτήσουμε πολλά περισσότερα από τον εαυτό μας. Αυτό πρέπει να λειτουργήσει σαν μια καμπή, ώστε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Η πραγματικότητά μας πλέον είναι το Europa League», ανέφερε αρχικά ο 41χρονος Καταλανός για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Θα το αντιμετωπίσουμε με όλη την αξιοπρέπεια. Θα δουλέψουμε για να φέρουμε την Μπαρτσελόνα εκεί που της αξίζει, που δεν είναι το Europa League. Με ενοχλεί που είμαι αντιμέτωπος με αυτή την πραγματικότητα, ότι η πραγματικότητά μας είναι αυτή. Η Μπαρτσελόνα δεν το αξίζει αυτό. Υπάρχουν πολλές συνθήκες που μας οδήγησαν εδώ. Αισθάνομαι υπεύθυνος. Νόμιζα ότι μπορούσαμε, αλλά δεν ήταν έτσι. Όποιος προσπαθεί, ποτέ δεν αποτυγχάνει. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το Europa League. Είναι ο στόχος μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ