Νάγκελσμαν: «Θα παίξει ο Νόιερ με τη Σάλτσμπουργκ, αν δεν νιώσει ενοχλήσεις»

Νάγκελσμαν: «Θα παίξει ο Νόιερ με τη Σάλτσμπουργκ, αν δεν νιώσει ενοχλήσεις»

Ο Νόιερ είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στη ρεβάνς με την Ζάλτσμπουργκ αν δεν νιώσει ενοχλήσεις σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Νάγκελσμαν στην συνέντευξη Τύπου.

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν, Μάνουελ Νόιερ, κρίθηκε έτοιμος να αγωνιστεί στον αυριανό επαναληπτικό αγώνα του Champions League με τη Σάλτσμπουργκ, μετά την ανάρρωσή του από έναν τραυματισμό στο γόνατο, όπως δήλωσε σήμερα ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας στις 7 Φεβρουαρίου μετά τη νίκη της Μπάγερν απέναντι στην Λειψία πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στον μηνίσκο, το οποίο τον ταλαιπωρούσε για καιρό. Έτσι ένα μήνα αργότερα φαίνεται πως ο Μάνουελ Νόιερ επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να βρίσκεται στο βασικό σχήμα.

Ο Νόιερ συμμετείχε κανονικά στην πρωινή προπόνηση των Βαυαρών τη Δευτέρα, χωρίς να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα, ένα ευχάριστο γεγονός για την Μπάγερν και τον Νάγκελσμαν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν:

«Εάν μέχρι και αύριο δεν παρουσιάσει κάποια ενόχληση στο γόνατο, θα παίξει. Είναι εξαιρετικά ευχάριστο για εμάς, αν και ο Ούλραϊχ τα πήγε περίφημα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ