Η στιγμή του τραυματισμού του Εμπαπέ (vid)

Η στιγμή του τραυματισμού του Εμπαπέ (vid)

Έντονη είναι η ανησυχία στο «στρατόπεδο» της Παρί Σεν Ζερμέν λίγες ώρες πριν την ρεβάνς με την Ρέαλ Μαδρίτης για τους «16» του Champions League αναφορικά με τον τραυματισμό του Κιλιάν Εμπαπέ.

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν, έπειτα από τον τραυματισμό του Κιλιάν Εμπαπέ. Πιο συγκεκριμένα ο Γάλλος σουπερ σταρ της Παρι είχε μια άτυχη στιγμή στη σημερινή(7/3) προπόνηση των Γάλλων.

Ο νεαρός άσος των Παριζιάνων, αποχώρησε τραυματίας από το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας του Ποκετίνο, μετά από ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα του  Ιντρίσα Γκέιγ.

Ο αστέρας της Παρί αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο και είναι αμφίβολος για τον επαναληπτικό με τη Ρεάλ, ο οποίος θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (09/03) για την πρόκριση στους “8” του Champions League.

Μάλιστα λίγες ώρες αργότερα οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν στράφηκαν εναντίον του Σενεγαλέζου μέσου, του οποίου το προφίλ στο instagram δέχθηκε καταιγισμό υβριστικών μηνυμάτων.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν θα υποβληθεί σε εξετάσεις μέσα στις επόμενες 24 ώρες, οι οποίες θα δείξουν αν έχει υποστεί ζημιά.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ