Ποκετίνο: «Ο Εμπαπέ είναι δικό μας, όσα ακούγονται είναι εικασίες»

Ποκετίνο: «Ο Εμπαπέ είναι δικό μας, όσα ακούγονται είναι εικασίες»

Λίγες ημέρες πριν την ρεβάνς με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο τεχνικός της Παρί αναφέρθηκε στην παραμονή του Κιλιάν Εμπαπέ στο Παρίσι, τονίζοντας πως όλα αυτά που ακούγονται αναφορικά με το μέλλον του Γάλλου σταρ είναι απλά εικασίες.

Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την Ρεά Μαδρίτης ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν Μαουρίτσιο Ποκετίνο, μίλησε για την παραμονή του Κιλιάν Εμπαπέ στους Παριζιάνους.

Ο Γάλλος σουπερ σταρ, ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την ρεβάνς της Μαδρίτης, λόγω τραυματισμού έχει συνδεθεί αρκετές φορές με την Ρεάλ Μαδρίτης, με τα ισπανικά δημοσιεύματα να παρουσιάζονται σίγουρα πως το καλοκαίρι ο νεαρός άσος θα φορέσει την φανέλα της «Βασίλισσας».

Αναφορικά με το μέλλον του Εμπαπέ μίλησε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο τονίζοντας πως όλα αυτά που ακούγονται όλο αυτό το διάστημα, είναι απλά εικασίες.

«Καταλαβαίνω την ανάγκη των Μέσων να έχουν νέα για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, αλλά είναι δικός μας παίκτης και ελπίζουμε να είναι για πολύ καιρό ακόμα.

Όλοι μιλάνε, αλλά πρέπει να τον ακούσετε. Δήλωσε ήδη ότι δεν είναι η ώρα για να αποφασίσει. Όλα τα άλλα είναι εικασίες και εικασίες, οι οποίες μπορεί να απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Ο Κιλιάν ζει στο παρόν, ασχολείται με αυτό που κάνει και αυτό είναι ένα σημαντικό προσόν που έχει ως άνθρωπος», κατέληξε ο προπονητής των Παριζιάνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ