O αλύγιστος Τούχελ και η… εκδίκηση που ψάχνει η Ρεάλ (vids)

O αλύγιστος Τούχελ και η… εκδίκηση που ψάχνει η Ρεάλ (vids)

Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης τίθενται αντιμέτωπες στο Λονδίνο. Η ρεβάνς που αναζητά η «βασίλισσα» και το ρεκόρ του Τόμας Τούχελ.

Είναι το ζευγάρι που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. «Μπλε» και «βασίλισσα» διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Λονδίνο, σε μια μάχη μέχρι τελικής πτώσεως. Η Τσέλσι φιλοξενεί στο Stamford Bridge τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο τους συναπάντημα για τα προημιτελικά του Champions League (22:00).

Στην 3η θέση της Premier League οι μεν, πρωτοπόροι στη La Liga οι δε. Πολλά τα αστέρια που θα παρελάσουν στη «μπλε» μεριά του Λονδίνου. Καντέ, Χάβερτς, Κόβασιτς, Μπενζεμά, Βινίσιους και Μόντριτς είναι μόνο μερικά από τα «βαριά χαρτιά» που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος. Με 11 γκολ και 5 ασίστ την εφετινή σεζόν, ο Γερμανός παίκτης είναι ο άσος στο μανίκι του Τόμας Τούχελ. Ο παίκτης που παίρνει στις πλάτες του την Τσέλσι, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για το σύλλογο (αποχώρηση Ρόμαν Αμπράμοβιτς, κυρώσεις από βρετανική κυβέρνηση). Από την άλλη, ο Μπενζεμά βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι, μετρώντας 34 γκολ και 13 τελικές πάσες σε 35 ματς. Είναι ο killer των Μαδριλένων. Ο φόβος και ο τρόμος των αντίπαλων αμυντικών.

Τσέλσι και Ρεάλ λοιπόν συναντιούνται ξανά, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι (δε θα βρίσκεται στον πάγκο) να αναζητά εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό. Στο δρόμο για τον τελικό και την κούπα του Champions League, οι «μπλε» είχαν αναμετρηθεί με τη «βασίλισσα» στα ημιτελικά.

Το 1-1 στη Μαδρίτη άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς, με την Τσέλσι να τελειώνει τη… δουλειά στο Stamford Bridge. Βέρνερ και Μάουντ βρήκαν δίχτυα (2-0) στέλνοντας την αρμάδα του Τούχελ στο μεγάλο τελικό του Estádio do Dragão. Είναι δεδομένο πως οι Μαδριλένοι δεν έχουν ξεχάσει τον περσινό αποκλεισμό, με τη μοίρα να τους δίνει την ευκαιρία να απαντήσουν.

Βεβαίως, μόνο καλό δεν είναι για τη Ρεάλ, το γεγονός πως συναντά ξανά τον Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός τεχνικός έχει πάρει τον αέρα των Μαδριλένων. Ο κόουτς της Τσέλσι έχει βρει το… κουμπάκι της «βασίλισσας» και παίρνει συνεχώς αυτό που θέλει.

Ο Τούχελ έχει αντιμετωπίσει 6 φορές τους «Μερένχες» και είναι αήττητος! Μετράει 2 νίκες και 4 ισοπαλίες, με τη Ρεάλ να βλέπει εφιάλτες όποτε τον βρίσκει στον δρόμο της.

Με τις Μπορούσια Ντόρτμουντ, Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι ο Γερμανός προπονητής έχει ορθώσει ανάστημα κόντρα στην «βασίλισσα», με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να ψάχνει απόψε την πρώτη της επιτυχία.

Η πιο βαριά ήττα της Ρεάλ από τον Τούχελ χρονολογείται στις 18 Σεπτεμβρίου του 2019. Η Παρί Σεν Ζερμέν σκόρπισε (3-0) τότε τη «βασίλισσα», με τους Ντι Μαρία (2) και Μενιέ να νικάνε τρεις φορές τον Κουρτουά.

«Δεν νομίζω ότι θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι της περασμένης σεζόν. Για την προετοιμασία αυτού του αγώνα, είδαμε τα τελευταία ματς της Ρεάλ, αλλά όχι τους αγώνες της περσινής χρονιάς. 

Το μόνο που θέλουμε είναι να παίξουμε με τον σωστό τρόπο, να είμαστε συγκεντρωμένοι και στο καλύτερο μας επίπεδο, γιατί θα το χρειαστούμε. Τους αποκλείσαμε πέρυσι, αλλά έχουν νέο προπονητή, νέα ομάδα και θα υπάρχουν οπαδοί», τόνισε ο Τόμας Τούχελ για το αποψινό… ραντεβού.

Thomas Tuchel urges Chelsea fans to turn up volume against Real Madrid | Champions League | The Guardian

Τούχελ και Ρεάλ πράξη έβδομη και μένει να φανεί το ποιος θα χαμογελάσει το βράδυ στη «μπλε» μεριά του Λονδίνου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ