Πιο κοντά από ποτέ στην ανανέωση με την Μπαρτσελόνα ο Αραούχο

Πιο κοντά από ποτέ στην ανανέωση με την Μπαρτσελόνα ο Αραούχο

Η συνάντηση των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα με τους εκπροσώπους του Ρόναλντ Αραούχο έφερε τις δύο πλευρές μία ανάσα από την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ευχάριστα νέα στην Μπαρτσελόνα με την υπόθεση ανανέωσης του Ρόναλντ Αραούχο! Ο CEO των Καταλανών, Ματέου Αλεμάνι, συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (5/4) με τους εκπροσώπους του Ουρουγουανού στόπερ σε εστιατόριο της Βαρκελώνης και από τη συζήτηση των δύο πλευρών φαίνεται πως προέκυψαν θετικές εξελίξεις.

«Υπάρχει καλή προδιάθεση για ανανέωση», είπε ο Αλεμάνι, με τον εκπρόσωπο του Αραούχο, Εντμούντο Καμπτσί, να τονίζει: «Υπάρχει καλή πρόθεση και από τις δύο πλευρές, δεν έχω μιλήσει με τον παίκτη, ελπίζουμε να πάει καλά. Η προδιάθεση είναι καλή και από τις δύο πλευρές. Υπάρχουν διαφορές, πρέπει να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες, αλλά υπάρχει καλή ατμόσφαιρα. Προτεραιότητα του παίκτη είναι να μείνει. Ο σύλλογος κάνει ό,τι είναι σωστό, όπως και εμείς».

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να υπογράψει ο Αραούχο το νέο του συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα. Κάτι που επιθυμεί διακαώς και ο Τσάβι ο οποίος ποντάρει πάρα πολλά πάνω στον Ουρουγουανό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ