Ακόμα και η αυστηρή Equipe παραδέχθηκε το μεγαλείο του Μπενζεμά με 9/10 (pics)

Ακόμα και η αυστηρή Equipe παραδέχθηκε το μεγαλείο του Μπενζεμά με 9/10 (pics)

O Kαρίμ Μπενζεμά με το δεύτερο διαδοχικό του χατ-τρικ στο Champions League απέσπασε μια πολύ υψηλή βαθμολογία από την αυστηρή Equipe, η οποία του έβαλε 9/10.

Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην εκτός έδρας νίκη  της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Τσέλσι με 3-1 για την φάση των «8» του Champions League με την «βασίλισσα» να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση της στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Γάλλος επιθετικός για ένα ακόμα βράδυ ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στη φάση των νοκ άουτ πέτυχε σε ένα παιχνίδι τρία γκολ και απέσπασε πολύ υψηλή βαθμολογία από την γαλλική εφημερίδα Equipe, η οποία φημίζεται για την αυστηρότητα της.

Ο Καρίμ Μπενζέμα με το χατ-τρικ που πέτυχε κόντρα στους Μπλε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» βαθμολογήθηκε με 9/10 από την γαλλική εφημερίδα, με τους Φέντε Βαλβέρδε, Αλάμπα και Κουρτουά να ακολουθούν πιο χαμηλά έχοντας βαθμολογηθεί με 7/10.

Από την άλλη πλευρά η βαθμολογία των παικτών της Τσέλσι ήταν σχεδόν ανύπαρκτη, καθώς ο Πούλισικ πήρε μόλις 2/10, ενώ οι Μεντί, Τιάγκο, Κρίστενσεν και Ρούντιγκερ έλαβαν 3/10.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ