Έμερι: «Ανήκουμε εδώ και θέλω να προκριθούμε»

Έμερι: «Ανήκουμε εδώ και θέλω να προκριθούμε»

Ο Ουνάι Εμερι στις δηλώσεις του πριν από τον επαναληπτικό με τη Μπάγερν Μονάχου τόνισε πως είναι εδώ για να προκριθούν στα ημιτελικά του Champions League.

Προετοιμασμένος για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Μόναχο εμφανίστηκε ο Ουνάι Εμερι, πριν τον αγώνα ρεβάνς της Βιγιαρεάλ με τη Μπάγερν, για τα προημιτελικά του Champions League.

Η ισπανική ομάδα επιδιώκει να αφήσει εκτός διοργάνωσης ακόμη ένα «μεγαθήριο», μετά τη Γιουβέντους στη φάση των «16», και έχει μικρό προβάδισμα μετά τη νίκη της με 1-0 στο πρώτο ματς. «Το ότι φτάσαμε ως εδώ είναι καλό, αλλά εγώ θέλω να προκριθούμε.

Γι’ αυτό αντιμετωπίζουμε το αυριανό παιχνίδι με φυσικό τρόπο, αντιλαμβανόμενοι ότι θα έχει το μέγιστο βαθμό δυσκολίας, αλλά πεπεισμένοι ότι ανήκουμε εδώ», δήλωσε ο άλλοτε τεχνικός των Παρί Σεν Ζερμέν και Αρσεναλ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

«Θα πρέπει να είμαστε τέλειοι. Θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, ακόμη δυσκολότερο. Διαφορετικό και από τη νίκη μας (σ.σ. με 3-0) επί της Γιουβέντους στην Ιταλία. Θα πρέπει να βελτιωθούμε, νομίζω ότι είναι ανεπαρκές ό,τι κάναμε τις προάλλες (σ.σ. στο πρώτο ματς). Πρέπει να αμυνθούμε πολύ στενά και να κλειστούμε στην περιοχή μας κάποιες στιγμές, αλλά θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι και αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα έχουμε», τόνισε ακόμη ο Εμερι.

Ο τεχνικός της Βιγιαρεάλ αρνήθηκε ότι η ομάδα του έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να «τελειώσει» την πρόκριση την περασμένη εβδομάδα, όπου ήταν πολύ ανώτερη και θα μπορούσε να φτάσει σε ευρύτερο σκορ. «Ο σεβασμός στη Μπάγερν πρέπει να είναι τεράστιος από κάθε άποψη», τόνισε ο Ισπανός προπονητής και συμπλήρωσε: «Ξέρουμε ότι συνηθίζουν να σκοράρουν πολλά γκολ στην έδρα τους κι αυτό είναι φυσιολογικό. Μας σέβονται, αλλά γνωρίζουν ότι, αν παίξουν στο επίπεδό τους, είναι το φαβορί. Είναι αισιόδοξοι και αισθάνονται δυνατοί στην έδρα τους, το καταλαβαίνω αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ