Μπάγερν – Βιγιαρεάλ: Το «στοίχημα» του Έμερι και η… σιγουριά του Νάγκελσμαν

Μπάγερν – Βιγιαρεάλ: Το «στοίχημα» του Έμερι και η… σιγουριά του Νάγκελσμαν

«Μάχη» στο Μόναχο ανάμεσα σε Μπάγερν και Βιγιαρεάλ, με τον Ουνάι Έμερι να έχει ως στόχο να... ξορκίσει την κατάρα και τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να θέλει να μην εκτεθεί.

Ώρα… Champions League και μπορεί τα περισσότερα βλέμματα του ποδοσφαιρικού πλανήτη να είναι στραμμένα στη Μαδρίτη, όπου η Ρεάλ φιλοξενεί την Τσέλσι στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, λόγω του μεγέθους των δύο ομάδων, όμως μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το άλλο παιχνίδι της βραδιάς.

Στο Μόναχο, εκεί όπου η Μπάγερν υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League. Αν τα προγνωστικά είχαν επιβεβαιωθεί στην πρώτη τους συνάντηση, το σημερινό ματς στην Alianz Arena θα ήταν αδιάφορο. Ωστόσο, τα «κίτρινα υποβρύχια» του Ουνάι Έμερι σόκαραν τον ποδοσφαιρικό κόσμο με την εμφάνιση τους.

Συγκεκριμένα, η ισπανική ομάδα έκανε την έκπληξη, επικρατώντας των Βαυαρών με 1-0 στο Estadio de la Cerámica. Και αν υπάρχει κάτι πιο αξιοπερίεργο από το τελικό σκορ είναι η εικόνα του παιχνιδιού σε όλο το 90λεπτο, η οποία δεν αντικατοπτρίζεται από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς οι Ισπανοί θα μπορούσαν να έχουν πανηγυρίσε τη νίκη με περισσότερα γκολ.

Όπως και να ‘χει, αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Σημασία έχει το σήμερα. Η Βιγιαρεάλ έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία. Να κάνει κάτι το οποίο θα μνημονεύεται για χρόνια. Και μαζί της, την ίδια ευκαιρία έχει και ο Ουνάι Έμερι.

«Είναι ωραίο μόνο και μόνο που βρισκόμαστε εδώ, αλλά θέλω την πρόκριση», τόνισε χαρακτηριστικά στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο 50χρονος τεχνικός, ο οποίος αναζητά την πρώτη του πρόκριση στην ημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Και αυτό είναι το δικό του… στοίχημα.

Από την άλλη πλευρά, η Μπάγερν, η οποία έχει «καθαρίσει» την υπόθεση του τίτλου στην Bundesliga όντας στο +9 από τη δεύτερη Ντόρτμουντ, καλείται να κάνει -κατά κάποιον τρόπο- το καθήκον της. Ήταν και εξακολουθεί να είναι το ξεκάθαρο φαβορί παρά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

«Δεν θα προσφέρουμε παιχνίδι γκλαμουριάς την Τρίτη, αλλά παιχνίδι όπου στο τέλος θα έχουμε σημειώσει δύο γκολ περισσότερα απ’ ότι στην πρώτη αναμέτρηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, δείχνοντας σίγουρους ότι στο τέλος της σημερινής μέρας θα χαμογελάει εκείνος και οι παίκτες του.

Για να δούμε λοιπόν. Θα κερδίσει το προσωπικό στοίχημα ο Ουνάι Έμερι ή θα δικαιωθεί ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν για τη σιγουριά του; Η απάντηση απόψε στις 22:00!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ