Ρόδρι: «Είμαστε καλύτεροι από την Ρεάλ, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε»

Ρόδρι: «Είμαστε καλύτεροι από την Ρεάλ, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε»

Ο Ρόδρι θεωρεί ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι καλύτερη από τη Ρεάλ, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο στον πρώτο ημιτελικό του Champions League την Τρίτη (26/4, 22:00).

O Ρόδρι μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του πρώτου ημιτελικού του Champions League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη (26/4, 22:00), ανέφερε ότι οι Πολίτες είναι καλύτερη ομάδα από τους μερένγκες, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουν στο γήπεδο.

Παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια στο ψυχολογικό κομμάτι και θα πρέπει να δείξει τα ψυχικά αποθέματα σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά στη διάρκεια της σειράς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ρόδρι: 

Για το ότι η ομάδα έπαιξε αμυντικά κόντρα στην Ατλέτικο στη ρεβάνς: «Συμβαίνει αυτό. Οι ομάδες παίζουν, είναι καλές ομάδες και πρέπει να υποφέρουμε μερικές φορές. Δεν μπορείς να περιμένεις να είσαι 90 λεπτά επιθετικός, πρέπει επίσης να αμύνεσαι και να ξέρεις ότι πρέπει να αμυνόμαστε και να υποφέρουμε μερικές φορές».

«Είναι μέρος του ποδοσφαίρου του Champions League και μάθαμε τα τελευταία χρόνια αυτές τις καταστάσεις και βελτιωνόμαστε πολύ. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να είμαστε ψυχικά δυνατοί στις κακές στιγμές και απλά να δείξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Νομίζω ότι είμαστε καλύτεροι, αλλά πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο».

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ