Νικήτρια η UEFA – Κίνδυνος για Ρεάλ, Μπάρτσα, Γιουβέντους

Νικήτρια η UEFA – Κίνδυνος για Ρεάλ, Μπάρτσα, Γιουβέντους

Η UEFA φέρεται πως κέρδισε την έφεση και μπλέον μπορεί να επιβάλει ποινές στους «αντάρτες» της European Super League, δηλαδή στις Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα.

Η European Super League ιδρύθηκε πριν από ένα χρόνο και κατέρρευσε μέσα σε 48 ώρες από την έναρξή της. Ωστόσο, οι Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα είναι οι μόνες τρεις ομάδες που εξακολουθούν να πιστεύουν στο εν λόγω εγχείρημα.

Η UEFA απείλησε κυρώσεις για όλους τους συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων προστίμων 100 εκατομμυρίων ευρώ και αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως το Εμπορικό Δικαστήριο της Μαδρίτης της είχε επιβάλει ασφαλιστικά μέτρα, καθιστώντας αδύνατο για το διοικητικό όργανο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να λάβει αποφάσεις κατά των εμπλεκόμενων συλλόγων.

Αυτό όμως έχει αλλάξει, καθώς η UEFA κέρδισε την έφεση, κάτι το οποίο σημαίνει πως τα τρία ευρωπαϊκά μεγαθήρια μπορούν να αντιμετωπίσουν ακόμη και με αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της. Μένει να φανεί αν θα επιβληθεί κάποια ποινή στους τρεις ευρωπαϊκούς κολοσσούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ