Απίστευτο: Ο Ρούλι ξεπέρασε σε γκάφες ακόμα και τον Κάριους (vid)

Απίστευτο: Ο Ρούλι ξεπέρασε σε γκάφες ακόμα και τον Κάριους (vid)

Ο Αργεντινός γκολκίπερ ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής, για τη Βιγιαρεάλ, στο δεύτερο ημίχρονο με τη Λίβερπουλ, αφού ευθύνεται και στα τρία γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

Η Βιγιαρεάλ κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, 2-0, στη ρεβάνς του «Θεράμικα», αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μέσα σε 15 λεπτά όλα άλλαξαν, με τη Λίβερπουλ να ισοφαρίζει και τελικά να παίρνει και τη νίκη με 2-3.

Μάλιστα, τα δυο γκολ των φιλοξενούμενων προήλθαν από ισάριθμες γκάφες του τερματοφύλακα Ρούλι, με τον Αργεντινό να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής, για τη Βιγιαρεάλ, στο δεύτερο ημίχρονο. Επιπλέον, στο τρίτο γκολ της Λίβερπουλ έκανε άστοχη έξοδο.

Έτσι, ο Ρούλι κατέγραψε τη χειρότερη επίδοση τερματοφύλακα στα νοκ-άουτ του Champions League τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Συγκεκριμένα, τα δύο λάθη, που οδήγησαν, απευθείας, σε γκολ αντιπάλου συνιστούν τη χειρότερη επίδοση σε ένα νοκ-άουτ παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ, από τον τελικό του Κιέβου το 2018, όταν τότε «μοιραίος» είχε χριστεί ο Λόρις Κάριους για τη Λίβερπουλ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

rouligafes

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ