Ροντρίγκο: «Ήμασταν… νεκροί, αλλά μετά το 1-1 ο κόσμος μας παρέσυρε»

Ροντρίγκο: «Ήμασταν… νεκροί, αλλά μετά το 1-1 ο κόσμος μας παρέσυρε»

Ο Ροντρίγκο μίλησε για την επική πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μάντσεστερ Σίτι και τόνισε πως οι φίλοι της «Βασίλισσας» έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της μυθικής νίκης και πρόκρισης της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μάντσεστερ Σίτι, ο Ροντρίγκο, που χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε στο 90΄ και στο 90+1΄ ανέτρεψε το σκορ από το 0-1 σε 2-1 και οδήγησε το ματς στην παράταση, μίλησε για τον… μύθο του «Μπερναμπέου».

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος άσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «AS», ανέφερε ότι η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πήρε σημαντικό… boost από τον κόσμο της για να φτάσει στην ασύλληπτη ανατροπή επί των «πολιτών».

«Αυτοί οι οπαδοί είναι απίστευτοι. Μετά τις βραδιές με Παρί, Τσέλσι και Σίτι εμείς οι μικροί καταλάβαμε τον λόγο του μύθου του Μπερναμπέου για τις ευρωπαϊκές βραδιές. Ήμασταν νεκροί, αλλά μετά το 1-1 οι φίλοι της ομάδας μάς παρέσυρε όλους. Αυτοί οι οπαδοί είναι απίστευτοι», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Ροντρίγκο πρόσθεσε: «Ας είμαστε ειλικρινείς. Στο 89′ πάψαμε να πιστεύουμε σε ένα θαύμα και μέσα στο κεφάλι μας υπήρχε ότι είχαμε αποκλειστεί, αλλά ήρθε το γκολ μου και τα άλλαξε όλα. Πριν από αυτό το γκολ δεν θα το πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να είμαι ο ήρωας σε αυτό το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ