Γιατί ο Κώστας Τσιμίκας φοράει αισθητήρες στο κεφάλι – Το… μυστικό της Λίβερπουλ εν όψει τελικού (pics)

Γιατί ο Κώστας Τσιμίκας φοράει αισθητήρες στο κεφάλι – Το… μυστικό της Λίβερπουλ εν όψει τελικού (pics)

Με ειδικούς αισθητήρες στο κεφάλι προπονήθηκαν στην τελευταία προπόνηση της Λίβερπουλ οι Κώστας Τσιμίκας και Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ. Ποιος είναι ο ρόλος της συγκεκριμένης μεθόδου.

Σε ρυθμούς τελικού Champions League κινείται η Λίβερπουλ τις τελευταίες ημέρες, μετά το δραματικό φινάλε στην Premier League, όπου η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκε τελικά πρωταθλήτρια χάρη σε μια «μυθική» ανατροπή που έκανε σε έξι λεπτά.

Οι «κόκκινοι» ωστόσο δεν δείχνουν να… πέφτουν ψυχολογικά. Ίσα, ίσα που φαίνεται πως είναι «πεινασμένοι» για την κούπα με τα μεγάλα «αυτιά». Τόσο που ο Γιούργκεν Κλοπ και το προπονητικό του επιτελείο επανέφεραν τη μέθοδο με τους ειδικούς αισθητήρες στο κεφάλι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσιμίκας και ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ «πιάστηκαν» από τον φακό να φοράνε στα κεφάλια τους, τους ειδικούς αισθητήρες «Neuro 11». Πρόκειται για μια μέθοδο την οποία η Λίβερπουλ την έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές.

Ποιος είναι ωστόσο ο ρόλος αυτής της μεθόδου; Ουσιαστικά, με τη συγκεκριμένη τεχνολογία, οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ καταγράφουν τις επιδόσεις τους και βρίσκουν τον τρόπο για να βελτιστοποιήσουν την ψυχική τους κατάσταση, η οποία μπορεί να «παίξει» καθοριστικό ρόλο σε παιχνίδια τύπου τελικού Champions League.

Τα mentality monsters του Γιούργκεν Κλοπ θέλουν να είναι έτοιμα για ακόμα ένα μεγάλο ραντεβού…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ