Βενγκέρ: «Η Ρεάλ είναι μία ομάδα αστέρων που μοιάζει με παρέα φίλων»

Βενγκέρ: «Η Ρεάλ είναι μία ομάδα αστέρων που μοιάζει με παρέα φίλων»

Ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε πως ένα από τα μυστικά της Ρεάλ είναι πως έχουν καταφέρει να δεθούν και να μοιάζουν με μια παρέα φίλων.

Με «χρυσό» σκόρερ τον Βινίσιους και ήρωα τον Κουρτουά η Ρεάλ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Λίβερπουλ στον μεγάλο τελικό του Champions League, φτάνοντας έτσι τις 14 κατακτήσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο άλλοτε τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ τόνισε πως ένα από τα μυστικά της «Βασίλισσας» το οποίο την κάνει να μοιάζει ανίκητη είναι το γεγονός  πως έχουν καταφέρει να δεθούν και να μοιάζουν με μία παρέα φίλων.

«Αφού παρακολούθησα αυτό το παιχνίδι, αναρωτιέμαι αν η απογοήτευση από τον χαμένο τίτλο στην Premier League έριξε την αυτοπεποίθηση της Λίβερπουλ. Ένιωσα ότι ο Σαλάχ, ο Μανέ, παίκτες που κάνουν τη διαφορά, δεν είχαν την ίδια φρεσκάδα, την ίδια αυτοπεποίθηση ότι μπορούσαν να το κάνουν.

Ο Αντσελότι έπαιξε μεγάλο ρόλο στην κατάκτηση. Υπάρχει μια καλή σχέση ανάμεσα σε εκείνον και τους παίκτες του. Φαίνονται χαλαροί όταν τον αντιμετωπίζουν, ξέρει πώς να χειρίζεται αυτούς τους μεγάλους παίκτες. Αλλά πιστεύω επίσης ότι οι παίκτες έχουν σημαντική εμπειρία μαζί. Ο Κρόος ήταν εξαιρετικός, ο Μόντριτς ήταν εξαιρετικός, ο Βαλβέρδε ήταν εξαιρετικός, Καζεμίρο ήταν εξαιρετικός.

Έχουν βιώσει τη νίκη μαζί. Ξέρουν ότι όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα στο παιχνίδι μπορούν να το ξεπεράσουν. Υπάρχει κάτι ξεχωριστό και ο Αντσελότι αξίζει τα εύσημα. Αλλά όταν υπάρχει ένα παρελθόν μαζί, δημιουργείται ένας ιδιαίτερος δεσμός. Είναι μια ομάδα αστέρων που φαίνεται σαν μια ομάδα φίλων, δεν συμβαίνει πάντα έτσι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ