Η UEFA αποζημιώνει τους 2.700 οπαδούς της Λίβερπουλ που έμειναν εκτός τελικού

Η UEFA αποζημιώνει τους 2.700 οπαδούς της Λίβερπουλ που έμειναν εκτός τελικού

Η UEFA θα αποζημιώσει τους 2.700 οπαδούς της Λίβερπουλ που είχαν στα χέρια τους εισιτήρια για τον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν μπήκαν στο γήπεδο.

Ο τελικός του Champions League ανάμεσα στην Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση λόγω των όσων συνέβησαν εκτός γηπέδου.

Οι άνθρωποι της γαλλικής κυβέρνησης πήραν θέση για όσα έγιναν εκτός του «Stade de France» και η υπουργός αθλητισμού της Γαλλίας, Αμελί Ουντεά-Καστερά τόνισε πως δεν κατάφεραν να εισέλθουν στις κερκίδες 2.700 οπαδοί της Λίβερπουλ, οι οποίοι είχαν στα χέρια τους εισιτήριο.

Όλοι όσοι έμειναν εκτός, ενώ ήταν κάτοχοι κανονικού εισιτηρίου θα αποζημιωθούν από την UEFA. Τον λόγο πήρε και ο υπουργός εσωτερικών, Ζεράλντ Νταρμαρέν, ο οποίος επισήμανε πως υπήρχαν περισσότεροι από 40 χιλιάδες οπαδοί της Λίβερπουλ που είχαν στα χέρια τους πλαστά εισιτήρια.

Έτσι λόγω του τεράστιου συνωστισμού γύρω από το γήπεδο ο αρχηγός της αστυνομίας αποφάσισε να κλείσει τις πόρτες για να μη δημιουργηθεί χάος. Ο υπουργός εσωτερικών έκανε επίθεση και στον Γιούργκεν Κλοπ λέγοντας:

«Το 2019, ο τελικός μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ προκάλεσε τα ίδια προβλήματα στη Μαδρίτη. Το ίδιο και ένας τελικός στο Γουέμπλεϊ πριν από μερικά χρόνια. Ήταν επίσης ο προπονητής της Λίβερπουλ που κάλεσε τους οπαδούς να έρθουν στη Γαλλία ακόμη και χωρίς εισιτήρια.

Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με δεκάδες χιλιάδες Βρετανούς υποστηρικτές των οποίων ένα τμήμα σεβάστηκε απόλυτα τους κανόνες. Και ένα μικρό, αλλά εξαιρετικά ζωντανό, τμήμα που ήρθε σε σύγκρουση με τις αρχές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ