Γκουαρδιόλα : «Το αποτέλεσμα μιλά από μόνο του»

Γκουαρδιόλα : «Το αποτέλεσμα μιλά από μόνο του»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για τη βαριά ήττα της Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Champions League από τη Λίβερπουλ, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα είναι πολύ σκληρό.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, παραδέχθηκε ότι η ήττα (3-0) από τη Λίβερπουλ είναι σκληρό αποτέλεσμα, αλλά τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να προκριθεί. Παράλληλα ο Καταλανός τεχνικός σχολίασε το ματς λέγοντας πως ήταν λάθος των πολιτών ότι με δυο ευκαιρίες δέχτηκαν γκολ, ενώ είπε πως είναι ευχαριστημένος με την αντίδραση της ομάδας του παρά το γεγονός ότι δεν σκόραρε.

«Στο Champions League εάν δύο ευκαιρίες γίνονται γκολ στο Άνφιλντ είναι δύσκολο. Το πρώτο γκολ ήταν δικό μας λάθος. Το δεύτερο ήταν φανταστικό γκολ. Αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, το κάναμε καλά. Χρειαζόμασταν ένα γκολ, αλλά δεν το καταφέραμε.

Αύριο θα προσπαθήσω να πείσω τους παίκτες μου ότι μπορούμε να προκριθούμε. Έχουμε άλλα 90 λεπτά στο γήπεδό μας. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου. Το αποτέλεσμα είναι πολύ σκληρό. Μιλά από μόνο του», υποστήριξε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ