Πολωνική «σφυρίχτρα» στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι

Ο Ντάνιελ Στεφάνσκι από την Πολωνία φέρεται να είναι ο «εκλεκτός» διαιτητής για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα στο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League.

Διαιτητή από την Πολωνία φέρεται να έχει επιλέξει η UEFA για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα που θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Champions League.

Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζουν από την Πολωνία, καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της χώρας, ο Ντάνιελ Στεφάνσκι από την Πολωνία φέρεται να είναι ο «εκλεκτός» διαιτητής για τη μεγάλη ρεβάνς των Ερυθρόλευκων με την ομάδα από το Ισραήλ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η πολωνική ιστοσελίδα «90minut», η UEFA έχει ήδη ενημερώσει τον Στεφάνσκι για την παρουσία του στο Φάληρο στις 27/7, όταν και θα διεξαχθεί η ρεβάνς. Πρόκειται για έναν διαιτητή τον οποίο η UEFA έχει κατατάξει στην πρώτη της κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί πως 45χρονος ρέφερι είχε «σφυρίξει» το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μπέτις τη σεζόν 2018-19, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Για την ιστορία, η αναμέτρηση είχε λήξει χωρίς σκορ (0-0)…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ