Ήττα για τη Μακάμπι στο τελευταίο φιλικό πριν από τον Ολυμπιακό

Ήττα για τη Μακάμπι στο τελευταίο φιλικό πριν από τον Ολυμπιακό

Με ήττα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τα προκριματικά με τον Ολυμπιακό η Μακάμπι Χάιφα, χάνοντας από τη Φίτεσε με 1-0.

Ακόμη μια ήττα για τη Μακάμπι Χάιφα πριν από τα μεγάλα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η αντίπαλος των Ερυθρόλευκων ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της πριν από τα διπλά παιχνίδια με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, γνωρίζοντας την ήττα από την ολλανδική Φίτεσε. Η Μακάμπι είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο οι Ολλανδοί είχαν την ουσία και τελικά κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-0 χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Μπέρο στο 56ο λεπτό.

Διαβάστε επίσης: Το μετέωρο βήμα του Τάκη Μπαλτάκου και οι σκελετοί στη ντουλάπα της ΕΠΟ

Οι Ισραηλινοί είχαν καλό ρυθμό στον αγώνα, ωστόσο δεν μπόρεσαν ποτέ να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, χάνοντας έτσι για τρίτο διαδοχικό φιλικό παιχνίδι. Στα καλά νέας της ημέρας, ο Μπαράκ Μπακχάρ είδε τόσο τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, όσο και τον Σαν Μέναχεμ να αγωνίζονται κανονικά, χωρίς προβλήματα.

Η ενδεκάδα της Μακάμπι: Κόχιεν – Σούντγκρεν, Γκόλντμπεργκ, Πλάνιτς, Κορνούντ – Λεβί, Αμπού Φανί -Χαζίζα, Τσέρι, Ατζίλι – Πιερότ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ