Σούπερ ανατροπή και πρόκριση με Τσόλακ για τη Ρέιντζερς – Στα play off Μπενφίκα και Αϊντχόφεν

Σούπερ ανατροπή και πρόκριση με Τσόλακ για τη Ρέιντζερς – Στα play off Μπενφίκα και Αϊντχόφεν

Με τον... καυτό Αντόνιο Τσόλακ να σκοράρει για ακόμη ένα παιχνίδι η Ρείντζερς κατάφερε (3-0) να φέρει... τούμπα το 2-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Ουνιόν Σεν- Ζιλουάζ και να πάρει την πρόκριση στα play off του Champions League. Πρόκριση και για την Μπενφίκα του Βλαχοδήμου η οποία διπλασίασε τις νίκες της επί της Μίντιλαντ.

O Aντόνιο Τσόλακ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα στο ξεκίνημα του με τη Ρέιντζερς και το επιβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία. Ο Κροάτης πρώην φορ του  ΠΑΟΚ βρήκε για ακόμη μια φορά δίχτυα, βοηθώντας στα μέγιστα στην νίκη πρόκριση με 3-0 των Σκωτσέζων επί της Ουνιόν Σεν- Ζιλουάζ.

H Ρέιντζερς η οποία είχε ηττηθεί στον πρώτο αγώνα στο Βέλγιο με 2-0 κατάφερε να κάνει την σπουδαία ανατροπή, με τον Τσόλακ να πετυχαίνει το 2-0 στο 58′ δίνοντας το σύνθημα της αντεπίθεσης, με τον Τίλιμαν να γράφει το 3-0 στο 78′ και να χαρίζει την πρόκριση στην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Προπονήθηκε ο Μανωλάς, εκτός με Σλόβαν ο Σωκράτης

Στα play off του Champions League οι πρωταθλητές Σκωτίας οι οποίοι βρίσκονται πολύ κοντά στην επιστροφή τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2010/11.

Πάρτι πρόκρισης για Μπενφίκα 

Κανένα πρόβλημα για την Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, με τους «αετούς» να επικρατούν και στο δεύτερο αγώνα κόντρα στη Μίντιλαντ με 3-1 και να «σφραγίζουν» το εισιτήριο για τα play offs του Champions League.

Με τους Φερνάντεζ (23) και Αραούχο (56′) να δίνουν προβάδισμα δύο τερμάτων στους Πορτογάλους οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Σίστο στο 62 για να έρθει ο Γκονσάλβες στο 88′ να διαμορφώσει το τελικό 1-3.

Στην παράταση η Αϊντχόφεν

Στο ματς της βραδιάς η Αϊντχόφεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα play offs επικρατώντας με 3-2 της Μονακό στην παράταση. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 21′, ωστόσο  με τα γκολ των Μαριπάν και Μπεν Γεντέρ στο 58′ και 70′ οι Γάλλοι είχαν το σκορ που τους έδινε την πρόκριση.

Όλα αυτά μέχρι την φάση του 89′ όταν ο Γκουτιέρεζ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και το ματς στο έξτρα τριαντάλεπτο. Στον έξτρα χρόνο οι Ολλανδοί με τον Ντε Γιονγκ στο 109′ εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα playoffs, ενώ στον άλλο αγώνα την πρόκριση πήρε η Ντιναμό Κιέβου, κάνοντας την ανατροπή με 2-1, χάρη στα γκολ των Βιβτσαρένκο και Τσιγκάνκοφ.

Αναλυτικά τα αποψινά (9/8) αποτελέσματα:

Ζαλγκίρις – Μπόντο/Γκλιμτ 1-1

Απόλλων Λεμεσού – Μακάμπι Χάιφα 2-0

Βικτόρια Πλζεν – Σέριφ Τιρασπόλ 2-1

Πιούνικ – Ερυθρός Αστέρας 0-2

Μίντιλαντ – Μπενφίκα 1-3

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Λουντογκόρετς 4-2

Φερεντσβάρος – Καραμπάγκ 1-3

Στουρμπ Γκρατς – Ντιναμό Κιέβου 1-2 (παρ., 1-0 κ.δ.)

Αϊντχοφεν – Μονακό 3-2 (παρ. 2-2 κ.δ.)

Ρέιντζερς – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 3-0

Αναλυτικά τα ζευγάρια των playoffs:

Καραμπάγκ – Βικτόρια Πλζεν

Μπόντο Γκλιμτ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Μακάμπι Χάιφα – Ερυθρός Αστέρας

Κοπεγχάγη – Τράμπζονσπορ

Ντιναμό Κιέβου – Μπενφίκα

Ρέιντζερς – Αϊντχόφεν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ