Στον πάγκο για την Τράμπζονσπορ ο Μπακασέτας! (pics)

Στον πάγκο για την Τράμπζονσπορ ο Μπακασέτας! (pics)

Κόντρα στις εκτιμήσεις που τον άφηναν εκτός δράσης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, ο Τάσος Μπακασέτας είναι στον πάγκο για το ματς της Τράμπζονσπορ με την Κοπεγχάγη. Βασικοί οι Σιώπης και Ζέκα.

Μετά το 2-1 στη Δανία, η Τράμπζονσπορ υποδέχεται την Κοπεγχάγη στην Τουρκία και θέλει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου ματς ώστε να προκριθεί εκείνη στους ομίλους του Champions League.

Ένα ζευγάρι με έντονο ελληνικό χρώμα αφού στην ομάδα της Τραπεζούντας αγωνίζονται οι Μπακασέτας και Σιώπης ενώ στους Δανούς οι Ζέκα και Οικονόμου. Για τον πρώτο μάλιστα, που σκόραρε και το γκολ της Τράμπζονσπορ στο «Πάρκεν», υπήρξε μία μεγάλη ανατροπή.

Διαβάστε επίσης: Οι παίκτες που κάνουν εύκολη τη ζωή του Γιοβάνοβιτς

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα τον άφηνε εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Κι όμως! Ο Μπακασέτας κατάφερε να είναι στον πάγκο για τη μεγάλη ρεβάνς με την Κοπεγχάγη και δεν αποκλείεται, αν χρειαστεί, να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Ο Σιώπης από την άλλη ξεκινά βασικός για τους γηπεδούχους ενώ ο Ζέκα είναι στο αρχικό σχήμα για τους Δανούς που καλούνται να υπερασπιστούν το 2-1 του πρώτου αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ