Η Παρί πήρε το ντέρμπι της πρεμιέρας (2-1) – Εύκολη νίκη για Μπενφίκα (2-0, vids)

Η Παρί πήρε το ντέρμπι της πρεμιέρας (2-1) – Εύκολη νίκη για Μπενφίκα (2-0, vids)

H Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 2-1 της Γιουβέντους στο Παρίσι στο μεγάλο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Champions League - Εύκολη νίκη για τη Μπενφίκα (2-0) στο «Ντα Λουζ» κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε νικηφόρα τη φετινή της πορεία στους ομίλους του Champions League, παίρνοντας σπουδαία νίκη με 2-1 της Γιουβέντους στο Παρίσι.

Οι Παριζιάνοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, με τον Εμπαπέ να ανοίγει το σκορ 5′ για το 1-0 μετά από υπέροχη μπαλιά-λόμπα του Νεϊμάρ. Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε ξανά στο 22′ μετά από ασίστ του Χακίμι για το 2-0.

Το 1-0 της Παρί

Το 2-0 της Παρί

Η ομάδα του Αλέγκρι πατούσε καλύτερα στην έναρξη του δευτέρου 45λέπτου και μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του ΜακΚένι στο 53′, ένα σκορ που έμεινε ως το τέλος.

ΠΑΡΙ Σ.Ζ.: Ντοναρούμα, Χακίμι (78’Μουκιέλε), Κιμπεμπέ, Ράμος, Μαρκίνιος, Βεράτι (87’Ρενάτο Σάντσες), Βιτίνια (78’Ντανίλο), Νούνο Μέντες, Εμπαπέ, Νταϊμάρ, Μέσι (84’Σολέρ).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Μπρέμερ, Ντανίλο, Βλάχοβιτς, Κουαδράδο (74’Ντε Σίλιο), Μίλικ (68’Λοκατέλι), Κόστιτς, Μπονούτσι, Μιρέτι (46’ΜακΚένι), Ραμπιό (87’Κεν), Παρέδες.

Διαβάστε επίσης: Ουγγαρία – Λιθουανία 64-87: Eύκολα η πρώτη νίκη για τους Λιθουανούς

Εύκολη νίκη για τη Μπενφίκα

Στο άλλο ματς του 8ου ομίλου, η Μπενφίκα πήρε άνετα τη νίκη με 2-0 στην Πορτογαλία απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα.

Οι Πορτογάλοι σκόραραν δις στο δεύτερο μέρος, με τον Ράφα Σίλβα να κάνει το 1-0 στο 50′ και τον Γκριμάλντο να σημειώνει το τελικό 2-0 στο 54′.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Γκριμάλδο, Μπα, Νέρες (65’Αούρσνες), Φερνάντες, Ζοάο Μάριο (79’Τσικίνιο), Ράφα Σίλβα (79’Ντιόγκο Γκονσάλβες), Οταμένδι, Φλορεντίνο, Αντόνιο Σίλβα, Ράμος (46’Μούσα).

ΜΑΚΑΜΠΙ: Κοέν, Σούντγκρεν, Γκόλντμπεργκ, Μοχάμεντ (31’ Αμπού Φανί), Λαβί, Χαζίζα, Πιερό (79’Ρουκάβτσια), Τσέρι, Μπαντουμπινσικά, Ντέιβιντ, Σεκ (67’Ποντγκορεάνου-79’Μενατσέμ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ